London med barn: The Museum of Childhood

Denne uken startet litt annerledes enn vanlig. Mannen min hadde et møte i London, og ettersom jeg har alle tre guttene hjemme på mandager bestemte vi oss for å dra alle sammen. Dermed ble det tid til et besøk innom en attraksjon som absolutt er verdt en plass på listen over ting å gjøre med barn i London: V&A Museum of Childhood.Childhood museumLokalene er utformet som en stor, åpen hall. I midten er en hyggelig kafé som serverer bakverk, varm- og kaldmat. Det er god plass til barnevogner, gode stellemuligheter og romslige heiser.

Childhood museumBlant attraksjonene er elektriske togbaner, gyngehester, en sandkasse som barna kan leke i, små lekestasjoner innimellom utstillingene, fantastiske dukkehus og leker fra 1800-tallet frem til vår tid.

Hver dag er det ulike aktiviteter som lesestund, håndarbeid og mulighet til å prøve leker. For barn under 5 år finnes også en Montessori lekepakke som man kan få utdelt.

Childhood museumChildhood museumChildhood museumAnbefales! Og – i motsetning til det meste annet i London – er det gratis inngang. Det skader jo ikke, det heller!

Ønsker deg en fin onsdag!

Childhood museum

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s