Barnefri helg – jeg grugleder meg!

Når du leser dette har vi vært oppe siden før solen sto opp og er på vei til Finland for å delta i et vennebryllup. En eventyrhelg egentlig, gitt vår studenttilværelse og hvor sjelden vi har tid for oss selv – bare oss to sammen! Jeg har bare ett problem:

Jeg gruer meg skikkelig til å reise fra guttene! Og det er jo nesten litt komisk. Så mye tid som jeg tilbringer med dem, stort sett hver dag fra morgen til kveld, og så ofte jeg lengter desperat etter en fredelig stund for meg selv – om det så bare er ti minutter i dusjen eller en halvtimes løpetur…!

Du husker sikkert følelsen du hadde som utmattet og trøtt førstegangsmamma de første månedene, der du satt og så på babyen og ventet på at han skulle våkne igjen når han først hadde sovnet, i stedet for å bruke tiden på å… tja… spise…dusje…ringe en venninne…sove??

Så her sitter jeg med en klump i magen og klarer liksom ikke helt å slappe av og bare glede meg til å reise bort en helg! Det er faktisk første gang siden tvillingene ble født at vi begge to samtidig er borte fra dem mer enn ett døgn. Og det er dem det er vanskeligst å reise fra, ettersom de er for små til å skjønne det helt, og ettersom vi må snike oss ut døren før de våkner. Storebror har vi snakket ordentlig med, og han vet at vi skal reise og gleder seg til besøk av mormor og morfar.

Det gir seg nok når vi først har kommet oss av gårde og jeg har ringt og  fått dagens første statusrapport. Og jeg gleder meg veldig til selve turen altså! En natt i Helsinki, før vi reiser til bryllupsfeiring i kalde, kalde Rovaniemi på lørdag.

Gruer du deg litt når du skal reise bort fra ungene?

Ønsker deg en god helg!

En helg uten unger

8 tanker om “Barnefri helg – jeg grugleder meg!

  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ut fra meldingene å bedømme har gutta det helt topp med sine besteforeldre! Og det har vært veldig fint med en «voksen-helg» 😉 God søndag til deg!

   Svar
 1. Kirsti

  God tur, prøv å sänk skuldrene og nyt en alenehleg!Men jeg forstår hva du mener, jeg kjenner på det samme ennå, med tenåringssønner, som godt klarer seg sjøl en kveld eller ei helg, men jeg skriver huskelister og sender mase-sms etc(og får sukk i retur:»som du maser!»

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja man slutter nok aldri helt å bekymre seg… det er vel en del av pakken med å være foreldre! Fortsatt god helg til deg! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s