Et hjerte til deg på Valentinsdagen!

Valentine’s day hos oss har så langt vært stort sett som «any day». Jeg har vært på lekegruppe med tvillingene, trasket gjennom byen i pøsregn og hentet storebror i barnehagen. Laget lunsj til alle tre, satt på noen klesvasker, vasket opp et tårn med kopper og kar. I ettermiddag skal jeg få støvsuget kåken og i kveld skal jeg og pappaen lage litt god mat og slappe av med en film. En ganske vanlig fredag, altså…ValentinesdayMen det var koselig å få Valentines-kort og hjemmelagede hjerte-kjeks av storebror da jeg kom til barnehagen! Som de fleste treåringer ville han helst spise alle kjeksene selv, men jeg fikk smake på én… Og i dag tidlig fikk jeg et fint kort og gavekort av mannen min som skal ut og brukes så snart anledningen byr seg!ValentinesdayPå denne Valentine’s day benytter jeg anledningen til å sende deg et hjerte! Du som har noe å glede deg til i dag, du som har hatt en møkkadag, du som er litt trist, du som er forelsket, du som skulle ønske du var forelsket, du som er glad, du som er ensom, du som synes denne dagen er spesiell og du som synes denne dagen er som alle andre dager!

Har du spennende planer for Valentinsdagen?

Ønsker deg en fin fredagskveld!

Valentinesday

13 tanker om “Et hjerte til deg på Valentinsdagen!

 1. underveis

  Sender gjerne et hjerte tilbake. Dagen er i grunnen en vanlig fredag. Godt at det er helg. Alle er slitne og trenger det. Start på vinterferie for ungene – og det betyr litt roligere dager for alle i huset, selv om vi voksne nok skal jobbe litt.

  Svar
 2. solveig synnøve holmby

  og et hjerte til alle oss som alltid er trøtte 🙂
  God valentines kveld. Kos deg i armkroken til din kjære 🙂

  Svar
 3. Klissi Mandarin

  Hjerte til deg og på surferunden min 🙂 Og hjerte til spinning-instruktøren som hadde skrevet et personlig (!!) hjertekort til alle de faste på fredag morgentreningen. På mitt stod det «så flott at du stiller hver uke, håper det fortsetter lenge», noe som sier meg at hun egentlig ikke vet hvem som har navnet mitt (er ca. 7 mnd på vei og det er ganske obvious at spinningen ikke kommer til å fortsette særlig lenge, hehe), men all the same var det en utrolig hyggelig ting å gjøre!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Wow! Imponerende (og sprekt at du er på spinning 7mnd på vei) 🙂 Og veldig hyggelig! Takk for at du tittet innom her! Fin kveld til deg!

   Svar
  2. Abelone

   Nåja, jeg var på spinning på termindagen og klarte ikke vente fullt seks uker før jeg var på sykkelsetet igjen- skulle ønske jeg var like hektet nå fire år sener! (Har ikke trent på flere måneder pga sykdom). Så en graviditet betyr ikke nødvendigvis at det ikke blir fast spinning framover 🙂

   Svar
   1. Abelone

    Det er klart det kommer an på formen. Jeg har vært heldig og hatt lette svangerskap. Ser at mange av mine medsøstre ikke har det like lett. Det jeg egentlig ville ha fram var at spinninga må ikke være slutt selvom det kommer en baby.

    Men veldig koselig gjort av spinninginstruktøren uansett!

    God helg!

 4. Kirsti

  Fine kjeks, det hørtes hyggelig ut! Jeg planla å kjøpe hjerteformet sjokolade, men her har alt gått i full fart sist uke, så at vi fikk middag og alle fire var hjemme samtidig, minst fem minutt! Vi tar det igjen en annen dag, nå skla til og med jeg har fri noen dager, så da rekker man litt mer. Ha en fin helg 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s