Vinterferie og vårfølelse i Cambridge

Det er vinterferie både her i England og i Norge nå om dagen. Det har ikke påvirket hverdagen vår nevneverdig, bortsett fra at det meste av lekegrupper og andre faste aktiviteter er avlyst denne uken, noe som setter kreativitet og energinivå litt på prøve for min del…!

VinterferieMen i helgen dro vi på en liten sykkeltur til en av parkene her, og det ga ikke helt vinterferie-assosiasjoner! Her har blomster begynt å titte frem, dagene er lysere og solen varmer på en litt annen måte når den først er fremme.

Guttene løp rundt i de nye genserne sine som farmor har strikket til dem (tante har strikket luene), og med hvert sitt knekkebrød med brunost i hånden så de ut som en liten vandrende Norges-reklame der de gikk rundt i blomster-engen…!

VinterferieBortsett fra at store deler av England fremdeles står under vann etter alt uværet i det siste har vi fått litt vårfølelse de siste dagene. Ikke så verst!

Har du vinterferie-planer?

God mandag til deg!

Vinterferie

6 tanker om “Vinterferie og vårfølelse i Cambridge

 1. EventyrElin

  Herlighet så nydelige de er i de strikkede genserene sine! 🙂 Og for noen bilder! Her i nord er det faktisk vårstemning, også. Det er jo litt søkt, vi er ikke vant til å sitte og spa i bløt jord på denne årstida akkurat. Våre planer er å bli friske. Akkurat så lite ambisjonsnivå har vi fallt på i det siste 😀 Håper dere får mange slike flotte stunder (skulle skrive dager, men hey, med små barn er det mer realistisk å håpe på stunder, ikke sant?). 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk! 🙂 Så kjedelig med sykdom. Det er ordentlig slitsomt! Håper dere er på bedringens vei! Og ja, øyeblikk er mer realistisk enn stunder… det svinger fort…! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s