Fra botanisk hage til fish’n’chips

Det ville jo ikke vært morsomt å bo i England om vi ikke skulle fått med oss litt av det lokale kulturlivet!  Cambridge er en utrolig vakker by; frodig og grønn og full av gamle vakre bygninger og spennende historie. Min første tanke da vi flyttet hit var at det er som å bo midt i en episode av «Kriminalinspektør Foyle»… Fra botanisk hage til fish'n'chipsMed tre små er det ikke akkurat sånn at vi stikker på museer og lange byturer hver helg, men jeg synes det er fint å få med seg litt av det byen har å by på når vi har tid sammen.

I går var vi på «afternoon tea» hos et vennepar og fikk servert den erkebritiske klassikeren te og scones med smør og syltetøy, og i dag dro vi på besøk til den botaniske hagen.

Hagen er stor og utrolig idyllisk med gamle, forvridde trær, blomster, drivhus, dammer og fugleliv. Midt inne i den er det en koselig kafé med hjemmelagede kaker og mat, og en liten lesekrok til barna.

Fra botanisk hage til fish'n'chipsDet høres jo mer ut som noe man gjør som pensjonister enn med tre smågutter fra ett til tre år på – men det var stor suksess! Storebror «så» bjørner under hvert eneste tre og busk og var på konstant oppdagelsesferd, og de to minste var for det meste opptatt av å løpe…

Jeg gjorde – som jeg ofte gjør – et iherdig forsøk på å samle troppen til et potensielt julekortbilde, men måtte som vanlig gi meg på det og bare knipse løs før en av dem datt i vannet…

Fra botanisk hage til fish'n'chipsPå vei hjem endte vi på den lokale puben og kjøpte fish’n’chips til alle mann. Alltid en slager hos ungene, og jeg synes ikke det er så verst selv!

Håper du har hatt en fin helg og er klar for ny uke!

Fra botanisk hage til fish'n'chips

2 tanker om “Fra botanisk hage til fish’n’chips

 1. Livet i Casa Didriksen

  Har faktisk hatt en ganske fin helg. I går fikk vi gjort unna litt handling uten de store kriser. Isa har vært på besøk og hatt besøk av venninner slik at hun ikke har sittet pal foran tv i to døgn som hun vanligvis gjør i helgene. Eir hjalp meg med middagen i dag. Yme derimot har vært trøtt og sur hele helga, men man kan jo ikke forvente at alt skal klaffe på en helg heller. Neste helg har jeg vakt og kjenner at jeg gruer meg litt allerede.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Høres bra ut! Jeg var fornøyd med at vi fikk litt familietid denne helgen – pappaen i huset må ofte lese mye i helgene og da er jeg alene med ungene. Blir fort en del tv her også da… Deilig å komme seg litt ut! Misunner deg ikke helgevakt, skjønner godt at du foretrekker helgefri 🙂 Håper du får en fin uke!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s