Shopping for to

Jeg besluttet i et øyeblikks galskap (og overskudd rett etter tvillingenes formiddagslur) at jeg skulle ta dem med ut for å ordne vårsko og litt andre klær. Lurt, ikke sant?

Sko-shoppingJeg kan bare si at det overskuddet forsvant fort og at jeg husker klart og tydelig hvorfor butikkrunder ble erstattet med netthandel da tvillingene ble født…!

Kort oppsummert: Jeg har plukket opp en reol med sko, hentet en tvilling ut fra lagerrommet i skobutikken, funnet en liten gutt gjemt under disken på Zara og fått prøverommet åpnet eksklusivt for meg så jeg kunne skifte bleie på en krakilsk unge.

Det blir en stund til denne gjengen drar på shopping igjen. Men viktigst: Føttene ble målt, sko bestilt og de har fått seg bukser, gensere og noen t-skjorter.

Jeg synes jeg fortjener et glass vin og bena høyt hevet denne fredags kvelden!

Tar du med ungene ut på shopping eller handler du på nett?

God helg!

Sko-shopping

8 tanker om “Shopping for to

 1. Livet i Casa Didriksen

  Og alt jeg sitter og tenker etter dette innlegget, (bortsett fra at jeg sender medfølelsesklemmer og gjenkjennelsesfølelser og holduttanker i fleng) er: Så fine jakker de har! hvor har du kjøpt de?

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hehe, takk for medfølelsen 🙂 Den blå jakken ble kjøpt til storebror på Name It for et par år siden og den grå kjøpte jeg på zara i fjor 🙂 Fortsatt god helg!

   Svar
 2. Camulen

  Hehe… Nå kom jeg på den gangen vi bodde i England med tre små barn under fem år, og jeg også kom på den lure ideen å dra på shopping alene med alle barna… Jeg fikk faktisk prøvd og kjøpt en bukse og et par sko til meg selv! Svett, særdeles fornøyd med innsatsen, men aldri mer… ;o)

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Da har vi hatt samme opplevelse… Jeg prøver meg kanskje igjen om noen år, men inntil videre drar mor på shopping uten barn… 😉

   Svar
 3. Carina

  Sist Mini var med på shopping (og det var jeg som akutt trengte klær), tenkte jeg at det var en god idé at hun fikk bli med inn i prøverommet og «prøve» hun også. Resultat: først stor ekstase, så: hun stakk av i bare trusa, løp rundt i butikken. Jeg stod igjen i prøverommet, kun i truse jeg også.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Haha, kjenner stressfølelsen på dine vegne…!! Festlig… Regner med de ansatte reddet henne før dere begge havnet på gaten i undertøyet? Knis… 🙂

   Svar
 4. underveis

  Stor gjenkjenningseffekt 🙂 !! Søsken trenger sko, gjerne samtidig, vår og høst – og de må jo prøves. Tre barn med skoprøving samtidig er tidkrevende og tålmodighetskrevende. Jeg vet faktisk ennå ikke ved hvilken alder det går over. Iblant har jeg bare tatt med sko/støvler hjem og prøvd og reist fram og tilbake og byttet til vi har riktige sko og størrelser – for å slippe den fellesseansen i butikken.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja, du har jo litt erfaring med det… Høres fristende ut å bare måle føttene hjemme og bestille på nett – mulig jeg gjør det neste gang…! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s