Syk uke…

Det har vært en syk uke! På flere måter…

Vi har syke barn. Og barn som får tenner. Og du som har barn vet hva det vil si: Syke netter… Jeg er syk, på andre uken. Mannen har holdt seg i selen frem til nå for å redde inn siste eksamen, men i dag har også han måttet takke ja til paracet og en kveld på sofaen.

Og det har vært en litt syk uke blogg-messig etter at innlegget «Hjemme med barn: En snylter av andres tid og penger?» kom på VGs forside! Det er fint å se at folk lar seg engasjere i dette! Jeg har skjønt at jeg ikke var den eneste som reagerte med hakeslepp og sterk irritasjon over Garmakers kronikk i Dagsavisen…

Tusen takk for alle kommentarer og innspill!!

Nå kapitulerer jeg for kvelden og tar helg; kommer sterkere tilbake…

Fin fredag til deg!

Syk uke

6 tanker om “Syk uke…

 1. Livet i Casa Didriksen

  God bedring til dere alle. Føler med dere, for det er slett ikke moro å være syk og etter at man fikk unger og ikke bare kan pleie sin syke kropp som man vil så tar det uendelig mye lengre tid å bli frisk har jeg funnet ut..

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk! Du har helt rett – med små barn får man ikke muligheten til å sove ut og hvile, så da tar det tid…! God helg til deg 🙂

   Svar
 2. På tjukka

  Hei! Jeg oppdaget den fine bloggen din etter «reklamen» på VG, syns det var meget godt skrevet. Så får ønske deg god bedring og god helg nå:-)

  Svar
 3. EventyrElin

  Off, her har minst ett av husets medlemmer vært syk siden tidlig februar. Jeg begynner å miste motet, og ute skinner sola, er ikke det bare typisk? 🙂 Ville bare inn og ønske god bedring, og si at det var veldig velfortjent at det innlegget fikk masse oppmerksomhet! 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s