Tvillingøyeblikk 2/2014

Da jeg kom hjem fra sykehuset med tvillingene husker jeg at storebror på halvannet plutselig var forvandlet til en kjempe! Hendene, føttene, hodet – alt var gigantisk! Min lille «baby» var plutselig blitt stor gutt over natten…

Tvillingøyeblikk 2/2014I går kom søsteren min på besøk med guttenes fetter. Han er fem måneder gammel og egentlig ganske stor, men ved siden av ham ble mine to snart-toåringer likevel enorme! Og plutselig ble det veldig tydelig for meg at de ikke er babyer lenger, de heller…

De var så opptatte av «bebien» at de ikke visste hva godt de kunne gjøre! De strøk ham på hodet, ga ham smokken, ville vise ham lekene sine og sa «bebi ut» og pekte på døren da vi skulle på trilletur.

Jeg tror han skal bli godt ivaretatt av de tre guttene her i huset, selv om det kan gå litt hardt for seg til tider…

Fin fredag til deg!

Tvillingøyeblikk 2/2014

2 tanker om “Tvillingøyeblikk 2/2014

  1. EventyrElin

    Gjett om jeg kjenner meg igjen, da Arvingen kom leiende inn mot sykehussenga for å hilse på lillebror hadde han blitt enorm. I løpet av noen timer. Det var så jeg ville gråte 🙂 Men det er stas å se de små sammen med enda mindre. Og så fort som de skjønner at noen er mindre, skal tas litt mer vare på, ikke kan behandles på samme måte som de eldre. Syns disse tvillingøyeblikkene dine er så fine 🙂 God helg til dere alle!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s