Bra helg!

Denne helgen har det vært fantastisk vær her i Cambridge, så vi tilbrakte absolutt hele lørdagen og store deler av søndagen ute!

Bra helgVi møte noen venner til formiddags-brunch på lørdag og bare gikk rundt i byen etter det. Kastet steiner og pinner i elven, gikk innom colleget til mannen min, lekte gjemsel i en liten hage, slappet av litt på en benk, gikk gjennom en ny park og endte opp på en grønn flekk midt i byen.

Bra helgBra helgI dag hadde vi morsdags-piknik i en park (det er ulike datoer for morsdag og farsdag i Norge og England), og bare «hang» ute etter det. Deilig!

Når været er varmt og fint, vi har mat og drikke med oss og ikke skal rekke noen ting er ungene som regel på sitt beste. Når de får løpe og gå i sitt eget tempo og bare være på oppdagelsesferd. Og når vi kan sitte på en benk eller i en solvegg og følge med på dem grave i sanden eller lete etter pinner, da er livet egentlig ganske ok…

Jeg får så mye energi av sånne utedager! De lange innedagene gjennom vinteren med rastløse barn og iskaldt vær ute blir plutselig et fjernt minne… Nå nærmer vår og sommer seg med stormskritt!!

Har du fått en smak på våren enda?

God søndag til deg!

Bra helg

6 tanker om “Bra helg!

  1. underveis

    Åja, her på Østlandet er det jo så tidlig vår i år – og denne helga har det vært fantastisk å holde på i hagen.
    Ellers kjenner jeg godt igjen det med de gode stundene når en er ute – ungene leker – en har mat og drikke og ingenting haster. De varer faktisk. Fortsatt med mellomstore unger kan vi ta med bok på tur og sitte i sola og lese mens ungene bare leker og leker når vi raster.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s