Den beste daten!

Hvem skulle trodd at den aller beste daten vår skulle komme en hund, tre barn og fem år etter at vi traff hverandre?

Beste dateEller kanskje det ikke er så overraskende, gitt vår temmelig lite glamourøse hverdag! Jeg lar meg i hvert fall lett imponere over alt som ikke involverer duplo eller dinosaurer nå om dagen… Når jeg i tillegg får nyte et komplett måltid i fred og ro er lykken komplett!

Nå har vi bodd her i Cambridge siden september og fortsatt ikke prøvd oss på den tradisjonsrike puntingen på elven. Så da ungene var i barnehagen i går og mannen min hadde fri benyttet vi anledningen til en hel dag ute i solen!

Beste dateVi pakket med oss hjemmelaget pai, frukt, sjokolade og champagne og fløt av gårde. Utrolig herlig! Jeg satt for det meste og slumret i front mens han sto på som en helt for å stake oss fremover… hehe! Heldigvis ramlet ingen av oss uti – jeg var litt bekymret der en stund…!

Beste dateBeste dateBeste dateAtmosfæren her i Cambridge er så erke-engelsk og pittoresk og mystisk at det er som å befinne seg midt i en levende krim-episode av Poirot eller Midsummer Murders… og det passer jo bra nå i påsken!

Hvis du ikke har vært i Cambridge før kan jeg love deg at en tur på vår, sommer eller tidlig høst er fantastisk! Det er en av de vakreste byene jeg har sett. Grønne sletter og enger og parker, utrolige bygninger, gode spisesteder og kafeer og butikker.

Og midt gjennom byen renner elven og setter sitt helt spesielle preg på den. Som i et lite mini-Venezia (og minst like fint!) flyter punte-båtene i bedagelig tempo opp og ned elven.

Beste dateEn av de kommende dagene skal vi ta med ungene på en tur ut i båt også, men det blir liksom et helt annet preg over settingen da…!

Hvor befinner du deg i påsken? By, fjell eller sjø? Hjemme eller borte?

Ønsker deg en fin dag!

Beste date

 

8 tanker om “Den beste daten!

  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Det var det! Ikke ofte vi tilbringer tid på tur uten ungene (og det er greit det altså!), men innimellom er det fint å bare være voksne 😉 God påske til deg også!

   Svar
 1. Diaperdiva

  Ahhh, det så helt fantastisk ut!! Så smart å ta en dagsdeit mens ungene er i bhgen da, det har jeg aldri tenkt på!! 🙂
  Vi feirer borte, hos mamma og pappa på Karmøy! Deilig å sove litt!!! 😉
  Fortsatt god påske i Cambridge!!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ahh, ja jeg savner besteforeldrene masse! Ikke bare fordi de kan være barnevakt altså (haha!), men det er jo deilig å ha noen som spretter opp med solen (les: ungene) helt av egen fri vilje… 😉 Ønsker deg en strålende påske på Karmøy!

   Svar
 2. Kirsti

  God påske! Dette så fint ut! De beste datene trenger ikke være så langt bort og avansert, tenker jeg, en pause fra hverdagen er det viktigste 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Enig – så veldig avansert er det liksom ikke helt mulig å få til med tre små, så man må liksom gripe de anledningene som byr seg! Og som regel er det de litt uplanlagte, ta det som det kommer, avslappende stundene som er best 🙂 Håper du koser deg der du er!

   Svar
 3. Camulen

  Cambridge ser så utrolig fin ut!! Vi snakket senest i dag om å ta et år til utenlands, og da er England et sterkt alternativ igjen. Har du/dere f.eks. vært i Bath?

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Så gøy! Jeg har blitt veldig glad i England og stortrives her i Cambridge! Bath står på listen over steder å besøke, men har ennå ikke vært der 🙂 Håper master-avslutningen din har gått bra og at du har en fin påske!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s