Alt man vil rekke…

Det er mai, fine lyse dager og mye utetid! Det har vært langhelg her, og jeg har kjent ordentlig på følelsen av at sommeren nærmer seg! De mørke, kalde månedene er borte og energien er på vei tilbake.

Og jeg har begynt å gruble på alt vi gjerne skulle ha sett og gjort mens vi var her i England…

Tidsklemme...Tidsklemme...Vi har utsatt mye fordi det er koseligere å reise litt rundt når det er varmt og lyst. Men det spørs om det blir tid og penger til så mye som vi hadde tenkt! Listen er lang over alt som er verdt få med seg, både her i Cambridge, i London og ellers i landet.

Vi har liksom blitt litt slukt av alle hverdagene! Men sånn er det jo som regel, enten man er her eller der… Om en uke slutter de to minste i barnehagen og er hjemme med meg hver dag. Storebror beholder sine to dager til vi reiser hjem. Og mannen er opptatt med skole helt til siste dag.

Denne helgen fikk vi tatt med guttene på en tur på elven med puntebåt – en av de tingene vi har hatt på listen siden vi kom hit. Så får vi se hva det blir tid til av utflukter fremover!

Det er utrolig at det bare er noen korte måneder til vi skal hjem!! Jeg synes vi nettopp flyttet hit…

Har du mange planer du ikke synes at du rekker?

Håper du har hatt en fin helg og at du også kjenner glimt av sommer!Tidsklemme...

6 tanker om “Alt man vil rekke…

 1. EventyrElin

  Tenk! Jeg syns nettopp dere pakket og dro, du gipset armen, ungene snakket engelsk… 🙂 Tiden slukes opp i flest hverdager, men hverdager kan i grunn være ganske fine ♡ Håper dere får ei fin tid også nå på slutten!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja, det er helt sykt hvor fort det har gått! Man skulle alltids sett og gjort mer enn man får gjort, men hverdagene er stort sett fine. Og det er jo spesielt bare å oppleve hverdag i et annet land! 🙂 Ha en fin dag!

   Svar
 2. Kirsti

  Tid går og tid kommer, men av og til lurer jeg på om den egentlig springer… Ofte føles det som ett hav av tid foran meg, men plutselig er det bare en liten vannpytt igjen før neste etappe! Håper dere får med dere noe av det dere planla, før retur til Norge!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja det går skremmende fort noen ganger! Typisk sånn som man tenker før ferier – alt man skal rekke, og så er ferien over omtrent før den begynte… 😉

   Svar
 3. solveig synnøve holmby

  Får klump i magen og tårer i øynene når jeg ser det nydelig bildet av deg og gutten nederst! Skjønt bilde!!
  Og ja det er alltid masse jeg ikke rekker, eller glemmer fordi det plutselig kom noe annet i hodet. Det nærmer seg raskt 17.mai og jeg har ennå ikke sjekket tøyet om det passer til guttene og så må de ha nye sko. Håper jeg rekker det før dagen! Nyt det du rekker og tenk at hvert øyeblikk var jo nettopp det du skulle akkurat da:-)

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk for så fin kommentar! 🙂 Du kommer nok i mål til 17.mai. Og hvis ikke går nok det også skal du se. Eldstegutten vår måtte nøye seg med blå tøysko til bunaden det året tvillingene nettopp var født. Funket fint det! 😉 Og ja, du har helt rett: Man må huske å nyte hverdagsøyeblikkene også, for det er dem det er flest av!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s