Alene i Paris

Hva gjør man en hel dag alene i Paris?

Alene i Paris Sover. Så lenge at man nesten ikke rekker frokosten. Går i butikker. Tenker «å nei, jeg har glemt bleier og våtservietter!» (gammel vane).

Spiser lunsj på en koselig kafé. Går i flere butikker. Tenker «lurer på hva guttene holder på med nå?».

Går gatelangs og ser på folkelivet. Kjøper en kaffe. Tenker «må huske å si fra hva slags skjorte storebror skal ha på seg i bursdagen han skal på i morgen!».

Og spiser makroner. Søte, fargerike, myke, fantastiske makroner som smelter i munnen…

Heldige meg fikk bli med da mannen min skulle delta på et idrettsarrangement i regi av skolen sin i Paris denne helgen! Vi leide bil og kjørte hit via undervannstunnellen fra England i går. Foreldrene mine har kommet fra Norge for å passe guttene denne helgen. Snille er de!

Så mens mannen min svetter og sliter på squash- og løpebanen og foreldrene mine løper etter tre små gutter hjemme sitter jeg på terrassen utenfor hotellrommet og spiser makroner og drikker et glass kald rosevin og lurer på hva jeg skal finne på nå…

Litt uvant å ha så mye ledig tid. Men helt ok altså!

Ønsker deg en god helg!

Alene i Paris

 

12 tanker om “Alene i Paris

 1. Sovebebibloggen

  Åh, høres fantastisk ut!
  Det er deg vel unt:) Selv har jeg ingen Paris-tips å komme med siden jeg aldri har vært der, men det du allerede gjør, høres heeeelt riktig ut!

  Svar
 2. casadidriksen

  Så utrolig deilig. «kjørte en tur til Paris vi..» ja,ja slik er det å bo sentralt i verden.. Ikke helt det samme å kjøre til Bodø.. Kos deg, du er det virkelig vel unt! Høres fantastisk ut med makroner som smelter i munnen..

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk! Ja det er fint «på kontinentet». Hehe 🙂 Men du, Bodø (eller, alt annet nord for Trondheim egentlig) står faktisk høyt på listen over «steder jeg må besøke» det også! 😉 God helg til deg!

   Svar
 3. Synne

  Åh, så deilig! Franskmennene kan jo dette med å senke skuldrene og nyte livet, så jeg ønsker deg en herlig helg i en av mine favorittbyer!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Jepp, Paris er fin! Skulle bare hatt myyyyye mer tid – det er jo så mye å se og gjøre! Men det er ok å bare sitte og drikke en kaffe her også… 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s