17. mai-feiring i London

17. mai i London var nesten som en helt vanlig nasjonaldagsfeiring i Norge…

17. mai- feiring i LondonKav og mas for å få kledd på seg selv og tre små for å komme seg av gårde tidlig på morgenen. Magen full av vafler, is, pølse i lompe og Solo. Slitne føtter (og et skobytte) etter kø-gåing, kø-ståing og løpe etter tre gutter en lang dag. Korpsmusikk, barnetog, bunader og flagg, hoppeslott, sekkeløp, taler og underholdningsinnslag.

Og blåsing i 17. mai-fløyter uten stans hele dagen – helt til en viss mamma med tynnslitte nerver måtte inndra dem da ettermiddagen kom!!

17. mai-feiring i London17. mai-feiring i LondonDet var visstnok publikumsrekord denne gangen, med litt ekstra program siden det var 200-års grunnlovsjubileum. Jeg synes Sjømannskirken har gjort en fantastisk innsats og var overrasket over hvor «hjemme» det føltes å feire nasjonaldagen med mange tusen nordmenn midt i en park i London!

Håper din dag ble bra og at du har fått blåseinstrumenter, fløyter og nasjonalromantiske sanger ut av hodet for denne gang!

God ukestart i morgen!

17. mai-feiring i London

4 tanker om “17. mai-feiring i London

    1. ToPlussTre Innleggsforfatter

      Ja, det var fint både i julen og nå. Man får litt ekstra hjemlengsel ved høytider, og da er det koselig å treffe andre nordmenn og få litt norske tradisjoner 🙂

      Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s