Utetid og nedtelling av uker

Denne helgen har vi har hatt besøk av en kompis av mannen min og hans datter på ett år, og med fire unger og nydelig vær har det ikke vært så fristende å sture innendørs!

Utetid og nedtelling av ukerI dag har vi vært ute siden i formiddag. Piknik i parken er en klassiker her – vi tar med oss mat og spiser lunsjen ute ganske ofte ettersom vi ikke har hage, men i helgene gjør vi som regel litt ekstra ut av det.

Cambridge har parker og grøntområder over alt, så det er ikke vanskelig å finne idylliske steder å slappe av en hel dag!

Utetid og nedtelling av ukerUtetid og ukenedtellingÅh, som jeg kommer til å savne dette stedet når vi reiser herfra! Ukene forsvinner så altfor fort. I går kveld var vi på det avsluttende mai-ballet til skolen til mannen min, og det ble en ny påminner om at vi snart skal reise hjem.

Det høres sikkert ut som en klisjé, men det føles som vi kom hit i går, og det er vemodig å tenke på at alle disse fine menneskene jeg har blitt kjent med og vært sammen med hver eneste uke her snart skal bryte opp og reise tilbake til ulike deler av verden igjen!

Men så hjelper det å få besøk av gode venner og familie hjemmefra og kjenne på at det skal bli godt å komme hjem til alt det kjente og kjære igjen også.

Fin søndagskveld til deg!

Utetid og ukenedtelling

9 tanker om “Utetid og nedtelling av uker

 1. underveis

  Så bra at dere har vært der! Håper det ikke føles for trangt (kulturelt, ikke i huset – der får dere vel mer plass) når dere kommer hit igjen.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja, vi er veldig glade for at vi valgte å ta dette året i utlandet. Jeg er sikker på at det blir deilig på mange vis å komme hjem, men jeg har også tenkt litt på det med det kulturelle. Norge er uten tvil et mer homogent samfunn, og det er klare forventninger til hvordan «man» skal gjøre ting, både stort og smått. Det har vært en veldig god opplevelse å treffe så mange fra alle verdenshjørner og se hvor forskjellig man ser på ting, uten at det ene nødvendigvis er bedre enn det andre, bare annerledes 😉

   Svar
   1. underveis

    Opplevelsene og tankene fra et slikt år kan jo være en styrke for å fortsette å gjøre egne valg i små eller store saker, eventuelt gå mot strømmen, bruke de valgmulighetene vi jo har (men som ikke alltid heies på i Norge). Du har jo skrevet flere kloke refleksjoner om nettopp slike ting dette året.

   2. ToPlussTre Innleggsforfatter

    Det er jo helt sant! Vi nordmenn kan nok generelt bli flinkere både til å være åpen for at det er mange måter å leve livet sitt på, og til å tørre å ta valg som er annerledes 😉

 2. Anna GL

  Å spise piknik i hagen kan dere gjøre i gamlelandet også. 🙂 Hvor mange uker er det dere har igjen før dere snur tilbake?

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Det kan vi definitivt 🙂 Og vi kan gjøre mye annet som man ikke får gjort så mye av her. Dratt på fjellet, for eksempel! 🙂 Vi reiser hjem i slutten av juli, så det er litt tid igjen, men det går fort!

   Svar
   1. På tjukka

    Delvis 🙂 Endelig i egen leilighet i alle fall! Men det tar tid – spesielt siden været er så fint, da prioriterer vi helt klart å være ute.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s