Bursdagsfeiring i etapper

I går var det mannen min sin tur til å feire bursdag. Det vil si, «feire» var kanskje å ta litt i! Han har jobbet som en helt de siste ukene og sittet foran skjermen til langt på natt, og i dag har han eksamen, så det ble ikke tid til noen stor markering.

Bursdag i etapperMen vi hadde en liten bursdagsseanse på sengen med sjokoladekake og gaver. Det førte selvsagt til at alt sengetøyet måtte vaskes og at ungene var høye på sukker før klokken åtte på morgenkvisten, men koselig var det! Og ballongene er fortsatt stor stas. Bursdag i etapperEtter kakespisingen forsvant jubilanten ut av huset og kom ikke hjem igjen før ni på kvelden med litt sushi take-away, som vi spiste på ti minutter før han satte seg og jobbet til langt på natt igjen. Jeg gleder meg til denne eksamensperioden er over; det har vært litt mye i det siste!

På lørdag kveld skal vi ut og feire dagen hans «ordentlig». Bursdagsfeiring i etapper, altså!

Oppskrift på den (i all beskjedenhet) fantastisk gode sjokoladekaken finner du her. Den passer perfekt for sånne som meg, som verken har stor interesse for eller tid til å bake, hehe!

Fin onsdag til deg!

Bursdag i etapper

2 tanker om “Bursdagsfeiring i etapper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s