Iiiiiik!

Jeg kom ikke på noen bedre tittel til dette innlegget. Det er beskrivende nok. I helgen fant vi nemlig et lite hull i en av ballene til guttene som har ligget ute i bakgården.

Mannen min mente bestemt at hullet tydet på skadedyr av typen rotte eller mus, men da holdt jeg bare hendene for ørene og sa frenetisk: «Jeg vil ikke høre, vil ikke høre, vil ikke høre…»

I dag tidlig fant vi denne badmington-ballen til eldstemann ute i bakgården. Den ble kjøpt for en uke siden, så jeg måtte motvillig gå med på at det er lite trolig at tvillingene har gnafset små biter av den.

Iiiik!Da vi fant to hull under steinhellene rett utenfor var det liksom ikke så mye tvil lenger. Så derfor:

Iiiiiiik!!!

Jeg kan leve med at det er mus på fjellgården vår hjemme i Norge. Der er det liksom bare… i hvert fall om jeg overbeviser meg selv om det… litt sjarmerende?? I beste fall. I verste fall noe som hører med i et gammelt hus eller på en hytte…

Men her, midt i tjukkeste byen… For det første er det neppe noen søte skogsmus vi snakker om her. De graver ikke sånne hull! For det andre holder de til rett utenfor inngangen til kjøkkenet og stuen vår.

Jeg har ryddet inn alle skoene våre som sto utenfor, og så har vi tatt kontakt med utleiefirmaet og bedt noen komme og legge ut noe gift. Så nå satser jeg bare på at jeg ikke finner ungene bøyd over en feit død rotte når jeg slipper dem ut om noen dager…

Synes du jeg er veldig pysete nå, eller friker du også litt ut av rotter og sånt?

God helg!

Iiiik!

8 tanker om “Iiiiiik!

  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Uff ja jeg vet jo at de er vanlig, særlig i byer, men jeg pleier liksom å fortrenge det litt og tenke at de lever i kloakken og steder hvor vi ikke oppholder oss… Det er kanskje litt naivt ja 😉

   Svar
 1. trompetmor

  å fysj og fysj.,, en skogmus er nå litt søt vel og merke, men rotter er bare grusomme!!! En natt et par somre tilbake våknet jeg av at det romsterte på kjøkkenet, jeg trodde en av tenåringene var oppe igjen for å finne seg mat for n`te gang på samme natt og jeg var på tur til å gi vedkommende streng beskjed om at nok er nok.. det jeg møter i gangen er ei skogmus. Pus sitter å leker med den, i stedet for å drepe den. Enden på visa blir at jeg må vekke mannen for å få hjelp til å få ut musa. Hadde DET vært rotte hadde jeg dødd!! seriøst!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Haha, jeg hadde også bedt mannen komme og fikse saken…! Jeg tror jeg kommer til å få et hysterisk anfall om jeg treffer på en rotte i bakgården her – de er bare noe av det ekleste som finnes…

   Svar
 2. Anna GL

  Iiiisj! Rotter er så utrolig heslige! Nei, jeg syns ikke du er pysete, Jeg hadde også bedt utleiefirmaet fikse biffen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s