Fire år igjen!

Husker du de skikkelig varme sommerdagene da du var liten, da solen hadde stekt på asfalten og det var klamt og lummert og de svarte regnskyene plutselig kom drivende? Lukten av våt, varm asfalt og lyden av plaskende regn?

Fire år igjen!Da jeg gikk ut med guttene i ettermiddag var det godt over tjue på gradestokken og sol, så det falt meg ikke inn å gå i noe annet enn sandaler og t-skjorte.

Men plutselig ble det svart på himmelen, og så braket det løs med noen kraftige tordenskrall og PØSREGN!

Fire år igjen!Vi sto litt i le under en bro en liten stund, men det var bare å innse at vi like gjerne kunne løpe hjemover hvis vi skulle få middag på bordet før leggetid. Jeg slang sandalene i vognen med tvinsa som pappaen trillet, og så løp jeg barbent mens jeg dyttet eldstemann på sparkesykkelen.

Jeg kan ikke huske å ha vært så gjennomvåt før uten å faktisk stå i dusjen eller være i et basseng! Storebror syntes det var helt topp… og for å være helt ærlig synes jeg det også.

Løpe der med nesten-fireåringen min ved siden av meg og plutselig være fire år igjen selv. Jeg måtte liksom bare løpe oppi alle de store sølepyttene med lunkent vann og kjenne det sprutet oppover bena!

Barnslig fryd!!

Ønsker deg en god mandag!

Fire år igjen!

5 tanker om “Fire år igjen!

 1. Line

  Åh, sånt noe er helt fantastisk 😀 Der kan vi lære litt av barna våre som elsker å hoppe i vanndammer, det er jo faktisk utrolig morsomt!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja 🙂 Som regel står jeg på sidelinjen og ser ungene hoppe og plaske med støvler og regntøy mens jeg selv prøver å unngå å bli våt. Her hadde jeg ikke så mye valg, kan man si 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s