«Mountain climbing»!

«We went mountain climbing!» sa eldstemann stolt da de spurte i barnehagen i dag hva han hadde gjort på ferieturen. Og det er sant det. Helt opp på toppen av en åskam gikk vi, med fantastisk utsikt, og for snart-fireåringen var det en stor bragd!Mountain climbingLitt lokking med sjokolade og noen runder på nakken ble det på vei opp, men for det meste trasket han av gårde mens skravla gikk. Til og med de to toåringene fikk vi med helt opp, takket være pappaens innbitte besluttsomhet på å drasse med seg terrengvognen (som han måtte dytte selvsagt…).Mountain climbingMountain climbingLanghelgen i Kettlewell minnet meg på hvor mye jeg har savnet fjell dette året! Frihetsfølelsen ved å gå opp, opp, opp… den friske luften, utsikten fra toppen, hodet som klarner opp…Mountain climbingMountain climbingJeg fikk meg en god tur på egen hånd også, og det samme fikk mannen min. Det er lite jeg får mer energi av enn å gå eller løpe i sånt landskap! Og det slår meg ofte hvor bortskjemt vi er med sånt hjemme i Norge.

Så nå gleder jeg meg som en unge til å komme hjem om et par uker og dra rett til fjells!

Hvor skal du på ferie?

God onsdag!Mountain climbing

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s