Surprise-søndag

Jeg sto med håret til alle kanter i joggebukse og klar til å begynne på middagen da det banket på døren. Inn kom barnevakten. Surprise!!

Surprise-søndagDet er sjelden at mannen min klarer å overraske meg. Jeg er litt for nysgjerrig og han har litt for dårlig pokerfjes…

Egentlig gikk det nesten i vasken denne gangen også, for jeg sto rett ved telefonen hans en dag i forrige uke da jeg så en melding som tikket inn fra barnevakten: «Beklager, fredag passer ikke«…

«Hva passer ikke?» spurte jeg, og mannen min gryntet noe om poenget med overraskelser og lese meldingene til andre (den lå rett ved meg og formelig blinket LES MEG)! Så kom fredagen, og helgen, og så glemte jeg hele greia.

Surprise-søndagHelt til det banket på døren søndag ettermiddag. Overraskelsen var Evening Choral Song i King’s College, som er en av attraksjonene man bare «må» få med seg her i Cambridge. Det var siste sjanse til å gå dit før sommeren.

Jeg skulle så gjerne vist bilder fra kapellet, for det er fantastisk vakkert, og stemningen så spesiell med guttekoret og det enorme orgelet og de utrolige utsmykningene! Det var dessverre forbudt, men bilder finnes her.

Etter aftensangen dro vi på tapas-middag på en latinsk restaurant ved elven. Fra det ene til det andre, liksom…!

Surprise-søndagSurprise-søndagDa vi gikk gjennom byen, som flommer over av turister i feriemodus nå i disse dager, la jeg plutselig merke til masse småbutikker og delikatesseforretninger og barer og kafeer som jeg ikke har sett før…

Sikkert fordi jeg vanligvis går med øynene klistret på en treåring på sparkesykkel mens jeg baner vei foran meg med tvillingvognen over alle brosteinene…

Deilig å komme seg ut med begge hendene fri og nyte sommerkvelden mens barnevakten tok seg av guttene hjemme!

God mandag til deg!

Surprise-søndag

6 tanker om “Surprise-søndag

 1. Tone

  Høres fint ut! Jeg har ennå ikke fått somlet meg dit! Av og til hadde det vært greit å ha tidsfrist for å passe på å få med seg slike ting 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja, ikke sant? Er så typisk at man ikke gjør de klassiske turisttingene «fordi man har så god tid»… Nå har vi vært gjennom både punting, Cambridge tour, sett på roingen og nå dette. Check! Håper dere har en god sommer! 🙂

   Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja, det er gøy med overraskelser iblant! Og deilig å komme seg ut 🙂 Håper alt er bra med deg, det må vel nærme seg termin med nummer to? 😉

   Svar
   1. Anna GL

    De siste dagene med varme her i Trøndelag holder på å ta knekken på meg. DET hadde jeg aldri trodd! 😉 Men ellers går det ganske greit. En travel ferie (fra jobb) med dagansvaret for en ettåring er straks over, og jeg skal tilbake på jobb i ca 5-6 uker før jeg skal ut i permisjon igjen. Håper at jeg kanskje kan rekke å hente meg litt inn på jobb. 😀 Har termin i midten av september aka 9 uker igjen! Når reiser dere tilbake til gamlelandet?

   2. ToPlussTre Innleggsforfatter

    Haha, ja sannsynligvis er tempoet lavere på jobb enn hjemme med ettåringen 🙂 9 uker går fort! Håper du får en fin (levelig varmemessig) sommer fremover da! Vi reiser hjem til Norgesferie den 20.juli 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s