Ett år eldre

Noen ganger føler jeg meg så utrolig heldig! Som i går. Ikke fordi jeg nå offisielt er halvveis til sytti (hjelp!), men fordi jeg hadde en innmari fin bursdag!Ett år eldreVekket på sengen av mine fire gutter med bursdagssang, kaffe og nybakte rundstykker. En hel dag (!) for meg selv i byen, hvor jeg soset rundt i butikker, hadde med meg boken min og spiste en god lunsj, tok massasje og ansiktspleie og kom hjem siste to timene før legging. Og da svingte mannen min jammen i gang middag med dessert og champagne!Ett år eldreEtt år eldreHeldig ja! Og i dag? La meg bare si at kontrastene i hverdagen til en trebarnsmamma er store…

I dag har jeg vasket leiligheten siden jeg sto opp. Inni og utenpå skap, vegger og tak, kjøkken og bad. Total nedvask før vi reiser hjem på søndag.

Og mens jeg sto midt i kjøkkenvasken kom pappaen hjem med tre gutter som hadde lommer og t-skjorter fulle av sand og en liten gutt som hadde spydd ut over hele seg selv og vognen på vei hjem. Resten av ettermiddagen har gått med til å pleie en krabat som ikke er helt frisk, stakkar…

Nå er jeg svett og sliten og den avslappende massasjen i går er et fjernt minne! Sånn er småbarnslivet… Det gjelder å nyte de små pusterommene man kan få!

Og huske at man er heldig på sånne dager også…

Fin dag til deg!

Ett år eldre

 

11 tanker om “Ett år eldre

  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja, det er akkurat sånn det er! Hadde jo blitt kjedelig i lengden å drikke sjampis og ta hudpleie og sitte på kafe hver dag… hehe 😉

   Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk! I løpet av ettermiddagen og kvelden har jeg fått samme magegreia, så nå går det i cola light og potetgull… 😉 Satser på vi alle er friske i morgen! Fin kveld til deg!

   Svar
 1. solveig synnøve holmby

  Gratulerer med dagen som var. Så deilig at du fikk spa og massasje. Det fikk jeg også av min.
  Og det er verd hver eneste krone. Føltes som om jeg var et nytt menneske da jeg gikk ut døra. Og så flott mann du har som disker opp med middag og champagne.
  Og det var som jeg skulle sagt det selv, for noen kontraster vi blir utsatt for!!
  Fra den skjønneste idyll med fred og ro i heimen der tre gutter leker harmonisk sammen til verdenskrig i familien der alle tre hyler og skriker for et eller annet og alle vil ha mammas fang, kjærlighet og oppmerksomhet. Og så sier jeg gå til pappa: de snur seg og ser med tårevåte øyne, snur seg tilbake til meg og fortsetter hylekoret!! Jepp welcome to my world!
  God tur hjem til Norge!
  Gled deg, her er det sol og varmt og det ser ut som det skal bli det noen dager fremover!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Enig – massasje er kanskje den beste gaven jeg kan få! Jeg tror massøren hadde noen solide knuter å jobbe med… 😉

   Haha, rart hvordan de har det med å begynne å hyle etter oppmerksomhet samtidig! Når en av dem får sitte på fanget skal alle tre oppi med én gang… 🙂

   I løpet av dagen i dag har jeg blitt syk – samme magegreia som minstemann, så kvelden har vært ganske slapp…

   Ønsker deg en fin kveld!

   Svar
 2. EventyrElin

  Hipp hipp hurra!! Gratulerer så mye med overstått dag, det er akkurat som du sier; bare å nyte de gode øyeblikkene ♡ Lykke til med vask og unger og hele flyttekalaset…! 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk! Vi reiser i morgen tidlig – biltur gjennom Frankrike og Danmark og hjem – det blir interessant… men vi reiser bare hjem på ferie! 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s