Ny jobb og nye muligheter!

Noen ganger løser ting seg i siste liten! Vi er i siste innspurt med pakking før avreise hjem til Norge. Ikke flytting. Bare ferie.

Ny jobb, nye muligheterVi hadde et ønske om å utvide oppholdet vårt her i Cambridge, og noen ganger må man bare hoppe i det!

Jeg har sagt opp min jobb hjemme og mannen min har fått utvidet sin permisjon. Jeg har fått en deltidsstilling her i Cambridge, og han får også jobbe litt hos et selskap han har gjort noe arbeid for gjennom studieåret. Huset hjemme i Norge er leid ut en ny periode.

Økonomisk er det ikke akkurat noe å rope hurra for. Vi må fortsatt bo i den samme lille leiligheten vi har leid dette året og vi må belage oss på å bruke siste rest av oppsparte midler.

Men penger er ikke alt! Noen ganger føles det riktigere å ta valg ut fra magefølelse enn fornuft.

Å flytte til utlandet med tre små barn har krevd mye forberedelser, omstilling og gått på bekostning av en del ting. Samtidig har vi fått så utrolig mye igjen – i opplevelser, i nye vennskap, kulturutveksling og utfordringer som har krevd mye både av oss som enkeltpersoner, som par og som foreldre.Ny jobb, nye muligheterVi gleder oss begge til å reise hjem til Norge en dag, men følte at tiden ikke var helt inne. Guttene har begynt å snakke engelsk, fått venner her og vi har knyttet nettverk og «kommet på plass». Det ble plutselig litt brått å reise hjem etter mindre enn ett år!

Jeg gleder meg til å begynne å jobbe igjen, men synes det er perfekt med en deltidsstilling! Jobben jeg har fått er fleksibel nok til at jeg i stor grad kan styre selv når jeg vil jobbe, med unntak av møter. Det passer veldig bra med tanke på at barnehagekostnader her kjapt overstiger inntekten og at jeg fortsatt ønsker tid med guttene!

Men jeg har blandede følelser akkurat nå. Mange nære venner fra dette året reiser hjem til sine hjemland, og det har blitt felt noen tårer de siste dagene! Samtidig er det mange som fremdeles blir værende her i England, og vi har blitt kjent med mange som bor her i Cambridge.

Det er også litt vemodig å vite at vi må takke nei til en veldig bra barnehage hjemme i Norge og at vi skal være borte fra familie og venner hjemme en stund til. Det er skummelt å starte noe helt nytt, men samtidig er det kjempespennende!

I dag ble arbeidskontrakten signert og vi kan vende blikket hjemover. Jeg hadde vært veldig trist over å forlate Cambridge for godt, men vi skal tilbake til dette vakre stedet igjen. Snart.

Ønsker deg en god søndag!

Ny jobb, nye muligheter

8 tanker om “Ny jobb og nye muligheter!

  1. Anna GL

    Gratulerer med ny jobb og en ferdig tatt avgjørelse! Det blir spennende å følge dere videre det neste året. 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s