Ny nettside!

Tam-ta-ram! Her er min «nye» nettside. Jeg syntes den fortjente en liten oppussing etter ett år i drift!

Bildet over er en versjon av bildet under teksten her, som ble tatt under vår lille familie-fotografering i Cambridge for noen uker siden.

Ser vi ikke lykkelige og harmoniske ut? Haha! Man kan kanskje si at alt som skjedde før dette bildet ble tatt beskriver oss bedre, men det har jeg ikke bilde av (dessverre, kanskje):

En morgengretten mamma som verken hadde fått kaffe eller frokost (oppskrift på katastrofe).

Hele familien sent ute til familiefotografering, løpende gjennom byen mens vi kranglet om hvem sin feil det var at vi var sent ute.

En kort liten «kiss and make up-seanse» rett før vi møtte fotografen.

En liten gutt som tråkket i en haug kumøkk før det var gått fem minutter og som klinte smørja ut over buksen til pappaen (den store våte flekken lot seg heldigvis effektivt retursjeres bort!).

Lite samarbeidsvillige unger, to svette og (veldig) slitne foreldre og en fotograf som sikkert angret på hele oppdraget.

Hadde hunden vår vært tilstede kan jeg nesten garantere mer kumøkk, jaging av ender og kanskje til og med bortvisning fra hele området.

That’s us!

Stort sett er vi vel ganske harmoniske, men kaos har vi mye av! Og lite søvn. Og mange trassanfall. Og nesten-ulykker. Og konstante samtaler om hvordan vi kan holde bedre styr på disse tre som kom inn i livet vårt på under to år.

Bortsett fra nytt utseende er innholdet det samme: Gleder og utfordringer ved småbarnstilværelsen, ved å ha tvillinger, tanker om familie og samfunnsliv, om livskvalitet og kildene til de små gledene i livet.

Takk for at du følger og for hver eneste kommentar og tilbakemelding!!

Om meg

8 tanker om “Ny nettside!

  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk! Ja, det er sånn de fleste dager hos oss er… bare ikke innenfor så kort tidsrom… Rart å tenke på at alle sier at det er akkurat denne perioden man savner mest når den er over! Det er jo nesten så man bare må prøve å nyte det… kumøkk, trassanfall og alt? 😉 Fin kveld til deg!

   Svar
   1. kirsti

    Vet ikke om jeg savner egentlig, har ett minne om slitsomme dager da jeg gikk i tåke! Men jeg minnes mange fine dager også, latter, trassanfall som gikk over, men jeg er veldig glad i dagene nå også, med store barn, som også krangler, ler, forteller dumme vitser, foreslår aktiviteter for hele familein, lever sine egne liv! Mer spent på hvordan det blir når dette er over?! Mulig jeg da vil savne smbarnsperioden?

   2. ToPlussTre Innleggsforfatter

    Kanskje 🙂 Tåkefølelsen er velkjent her også! Så langt har erfaringen min vært at hver nye fase har sin sjarm… og sine utfordringer. Fin dag til deg!

 1. Birgitte

  Har begynt å følge deg fast. Venter tvillinger i september og har en gutt som nettopp ble 2 år. Og så har vi jo en hund… Så det er mye å tenke på fremover. Og dere har jo vært i denne situasjonen:)

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Oi, så spennende! Det er etter hvert blitt et lite knippe av dere lesere som har kommentert her inne som er i samme situasjon som oss: Tvillinger og en eller to til… enten før eller etter tvillingene. Det er så gøy å høre fra dere!

   Ønsker deg masse lykke til fremover – du går en fantastisk tid i møte – både med slit og med kos!! Legg gjerne igjen et ord eller to (hvis du har tid…) når tvillingene har kommet! 🙂

   Svar
 2. Ellen

  Har fulgt deg og dine en stund nå og synes du skriver så fint om så mangt om det så er hverdagsøyeblikk, mat-tips, skråblikk på samfunnet og mye, mye mer. Du er faktisk den eneste «Mamma-bloggeren» jeg følger, da du har litt av alt – akkurat som livet! Stå på 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Så koselig tilbakemelding!! Jeg setter veldig stor pris på alle som titter innom og ikke minst at dere orker å kommentere når dere har noe på hjertet! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s