Give-away!

Ny design på bloggen feires med en liten give-away!

Give-awayJeg har dilla på sjal. Og skjerf. Har stort sett alltid ett tilgjengelig, med ulike materialer og farger til ulike sesonger. Lette sommersjal til sommeren og varme ullskjerf til vinteren. Perfekt til å variere et antrekk med og perfekt for å holde varmen!

Derfor falt jeg for denne boken: How to tie a scarf – 33 styles.

Boken er delt inn i seksjoner for ulike sjal- og skjerftyper, og hver metode står forklart trinn for trinn med bilde og tekst. Enkelt og morsomt!Give-awayGive-awayBoken lå og ventet på meg i en liten godbit av en butikk som selger smykker, klær og tilbehør i Cambridge.

Nå ligger den klar og venter på deg!

Alt du trenger gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget, eller eventuelt sende meg en epost til toplusstre@gmail.com, så blir du med i trekningen om å vinne boken.

Jeg trekker en vinner mandag 5.august!

Fin mandag til deg! 

Give-awayGive-away

15 tanker om “Give-away!

 1. Abelone

  Yes please! Sliter veldig med hvordan jeg skal knyte skjerf, så det hadde vært perfekt. Har kjøpt mange skjerf de siste årene, men ender som regel opp med å gi opp etter en del fikling.

  Svar
 2. solveig synnøve holmby

  Jaaaaa takk! Skjerf er gøy. Har et dusin skjerf i skapet som jeg sjelden bruker fordi jeg ikke vet hvordan man skal knyte dem. Med denne boken vil alle de fine skjerfene komme frem i lyset igjen og jeg vil fremstå som en fornyet og fresj tvillingmamma/trebarnsguttemamma.
  Snart klar for skjerf og en tur ut i frisk luft 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Jeg har også flere skjerf/sjal enn jeg bruker, blant annet fordi jeg alltid ender opp med å knyte på samme måte. Litt inspirasjon er fint! Og så er det lettere å glede seg til høst og vinter 😉

   Svar
 3. Sigrid

  Jeg er også en skjerf-dame, helt avhengig av dem! Denne boken hadde vært midt i blinken, hvis jeg ikke vinner hadde det vært supert om du kunne sende navnet på bok og forlag, så kanskje jeg kan spore den opp. 🙂
  Forøvrig takk for fin blogg og mange bra innlegg! 🙂

  Svar
 4. Jannicke Tærud

  Uff, det er nesten fælt å innrømme at jeg trenger den boken. Har masse skjerf og sjal, men de henger alltid så slapt rundt halsen 😉

  Svar
 5. Camilla

  Litt for sent til å være med, men som tvillingmamma selv, så prøver jeg meg 😉 skal snart begynne på jobb etter ett år med permisjon – og da hadde det vært fint med nye ferdigheter innen skjerf/sjal ( i alle fall hvis det kan dekke til diverse flekker som dukker opp når man bærer/koser rundt med to!)

  Liker så godt tvillinginnleggene dine, og leser gjerne flere av dem 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s