Sandkasse!

Jeg har fått meg sandkasse!

SandkasseFor en luksus for oss som har blitt vant til å bo midt i asfaltjungelen i Cambridge uten en sandkasse å oppdrive selv på lekeplassene! For en frihetsfølelse!

Være ute. Slappe av i solen. Flere ganger om dagen!

Noen ganger så lenge som ti hele minutter (hvis ingen slår hverandre i hodet eller tar en leke fra den andre før det har gått så lang tid da…)!

Sand over alt; sand i håret, sand mellom tærne, sand i bleia og sand der det overhodet ikke skal være sand.

Men who cares? Jeg har fått sandkasse!

Og gutta er ganske fornøyd, de også…

Har du sandkasse?

Sandkasse

 

8 tanker om “Sandkasse!

 1. underveis

  Åja! Det var en tid da jeg bare måtte ha sandkasse jeg også. Vi hadde to. En på hver sin kant av huset. Helt fantastisk. Spesielt den lille jeg fikk utenfor kjøkkenvinduet da minstemann var ett og de andre veldig på farten. Det er veldig kort tid siden vi tok vekk kassene – så de tjente sin nytte i svært mange år. Og når vi er på ei sandstrand så graves det fortsatt….

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hehe, typisk norsk! Sandkasser er helt fremmed i Cambridge i hvert fall; de bruker sånne store brett med sand og vann som ungene kan stå ved og leke ute i barnehagen, men det er det nærmeste vi har kommet 😉 Derfor er det ekstra spennende nå…

   Svar
 2. EventyrElin

  Vel, med tre gutter i hus og renovering/anleggsområde på tomta de siste årene kan vi sikkert diskutere hva som kvalifiserer som sandkasse….de dukker liksom bare opp på uante steder… 🙂 Men ja, jeg har snekret ei ramme og fylt den med blant annet blåleire……mannen har etterpåfylt med ordentlig sand, og guttene eeeelsker å arbeide der. I dag lagde de «Beiarelva» – høy vannføring og svært forbudt område for minstemanns ivirge spadetak 🙂 Så godt å se at dere koser dere! Norge er bra fint, eller hva? 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Jepp, det er bra fint! 🙂 Mannen her også snekret opp denne med noen planker fra låven og fikk fylt på med sand. Toppen av lykke! Merker hvor stor frihet det gir med hage/uteområde og hvor mye ekstra jobb det har vært dette året uten noe som helst av sånt… 😉

   Svar
 3. På tjukka

  Har i bakgården – for et søl! Haha, jeg merker at jeg gradvis aksepterer det, er en klassisk førstegangsmamma som liksom ikke hadde sett for seg at poden skulle ha flekker på klærne;-) Men man gir jo (heldigvis) gradvis opp. Lar han spise sand og kose seg og, gidder ikke rope nei hele tiden. Han blir litt sår i baken, men det kan vi jo leve med…;-)

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Haha, det er leeeenge siden jeg sluttet å bry meg med sand og flekker på klærne… så lenge jeg får fem minutter for meg selv kan de få grave seg ned i sand for min del…! Men jeg må som regel kle av dem alt ute før de slipper inn, for de drar jo noen kilo sand med seg inni klærne! 😉

   Svar
 4. Tone

  Er et par lekeplasser med sandkasser her, en rett ved St Matthews til og med! Men de er fylt med veeeeeldig myk sand, da, så må grave litt for å finne sanden det går an å lage noe av 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s