Vårt sjette familiemedlem

Vårt lille firbente familiemedlem har blitt passet av en venninne av meg hele året vi har vært i Cambridge. Nå er vi endelig gjenforent!

Sjette familiemedlemVi visste at studieåret til mannen min kom til å bli intenst og at det ville bli vanskelig å finne sted å bo med hund. Vi var også usikre på hvordan en fuglehund ville trives midt i byen. Derfor valgte vi å la henne bli hjemme i Norge.

Men fy søren så deilig det er å ha blitt gjenforent med henne!

Jeg har savnet lyden av potene hennes på parketten, gjensynsgleden bare jeg har gått en tur ut til postkassen, hodet hennes i fanget mitt om kvelden og ikke minst den gode motivasjonen hun gir til å komme seg ut.

Det er så innmari mye lettere å «bare» ta seg en kjapp gåtur eller en liten løpetur når vi har henne her. Klart det er litt pes innimellom og mye ekstra jobb, men det er utrolig koselig å ha en turkamerat!

Hun drar oss ut, guttene synes det er gøy å kaste pinner og leke med henne, storebror har blitt gammel nok til å få holde båndet litt når vi går på tur og hun er i det hele tatt utrolig koselig selskap. Jeg tror det er bra for guttene å måtte ta hensyn til og ansvar for et dyr.

Jeg skjønner nesten ikke helt hvordan det skal gå med alle oss fem og en hund i tillegg i den knøttlille leiligheten vår i Cambridge (ikke helt optimalt, for å si det mildt!), men nå vet jeg i hvert fall at det er store grøntområder over alt der og at det sånn sett vil fungere med hund i hverdagen!

Og det er akkurat det. Hverdagen faller litt mer på plass igjen når hun er sammen med oss. Jeg vokste ikke opp med hund selv, men nå er det merkelig å tenke seg et familieliv uten!

Hva med deg? Har du hund? Hvordan påvirker det hverdagen?

Sjette familiemedlemmer

2 tanker om “Vårt sjette familiemedlem

 1. Lammelåret

  Jeg har ikke hund, men katt og han er så absolutt en del av meg. Det er rart hvordan vi påvirker hverandre bare ved å være sammen. Det kjennes tomt uten. Akkurat som når barna er et annet sted. Uten sammenligning forøvrig.

  Så fin headingen din er blitt!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Takk for det! Ja. Dyr blir en del av familien, ikke tvil om det. Jeg er litt overrasket over meg selv der; jeg har liksom aldri sett på meg selv som noe dyremenneske. Så feil kan man ta! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s