Siste krampetrekning

Vi er i Legoland en pitstop for å gjøre kjøreturen fra Norge til England litt kortere. Regnet pøser ned, det er stille og fredelig og lite som vitner om ferietid. Vi tenkte å la ungene svi av litt energi her før vi starter den lange turen gjennom Europa i natt.

Akkurat nå er vi egentlig bare litt lei av ferie, kofferter, bilkjøring og opplegg! Bilen er stappfull på grensen til å bryte sammen. Ungene er grinete, været er stusselig og vi har en hund som ligger bak i bilen og må ut på lufteturer med jevnlige mellomrom. Og så er vi selv litt sånn vemodige over å reise fra familie og venner hjemme.

Men vi satser på at Legoland får opp stemningen noen timer!

Det føltes litt rart å være på hytta i Norge nå den siste uken også. Vi startet jo ferien senere enn alle i Norge og hadde egentlig sommerferiefølelsen intakt, samtidig som det var helt stille på hyttene omkring og det hadde kommet et kjølig høstdrag i luften.

Heldigvis hadde vi nydelig vær de siste dagene før vi reiste, og fikk tatt noen ettermiddagsturer til  stranden og tatt et bad med ungene før leggetid. Siste krampetrekning av sommer!

Nå venter en ny hverdag igjen i Cambridge, og det blir egentlig helt greit å pakke ut koffertene og roe ned litt igjen!

Pleier du også å bli litt lei av ferie sånn på tampen av ferien?

Fin dag til deg!

Siste krampetrekning

2 tanker om “Siste krampetrekning

 1. Kirsti

  Vi hadde ferie helt til skolen starta, og jeg kjente på det samme. «Alle» andre var tilbake i hverdagen, det ble tidligere mørkt om kvelden, det var kaldere, (sommerens eneste) morgenbad i ett fjellvann var en frisk opplevelse… Neste år skal jeg ha tidlig ferie, da kommer jeg vel til å sukke over at det er ferie da 🙂 Jeg ble faktisk litt motivert til å komme igang igjen av å ha ferie så seint, det var positivt!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja, det føltes litt sånn her også – helt greit å komme i gang med hverdag igjen. Vi hadde jo så mange fine sommerdager før ferien startet også! 🙂 Håper du har kommet godt i gang med din hverdag igjen. Fin kveld til deg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s