Ny hverdag. Og bjørnebærtur!

Første uken etter sommerferien er vel litt hektisk for de fleste?

Vi har for det meste brukt den første uken etter ferien her i Cambridge på å komme oss i orden i leiligheten, vaske et tonn med skittentøy, oppstart i ny jobb for meg, litt jobbing på mannen min, skoleforberedelser til eldstemann og innkjøp av litt barneklær for høsten.

Men i går dro vi på en sykkeltur langs elven her og oppdaget vanvittige mengder med bjørnebær (vi snakker trær, ikke busker!) som bare måtte plukkes!

BjørnebærturBjørnebær er nesten litt eksotisk for oss som bare er vant til de frosne pakkene fra kjøledisken på matbutikken hjemme, hehe! Og jeg har aldri sett så store mengder av bær vokse fritt langs en landevei som dette!

BjørnebærturNå har jeg lagret opp fryseren med bær til smoothies fremover, og i dag lagde jeg en blackberrie/apple crumble pai som er veldig engelsk og supergodt med vaniljeis til – følg med så får du oppskrift snart!

Håper du har hatt en god helg!

Bjørnebærtur

2 tanker om “Ny hverdag. Og bjørnebærtur!

 1. casadidriksen

  åhhhh, bjørnebær det er så godt. Vi var på Smögen en gang og gikk langs svabergene der. Masse bjørnebær.. Eneste gang jeg har sett dem i naturen. Lite sånnt i nordnorge..

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja det er fantastisk!! Jeg har faktisk knapt plukket bjørnebær i Norge. Og de er i hvert fall ikke så store og så saftige som her! Jeg la nettopp ut en oppskrift som helt sikkert funker bra med bjørnebær fra butikken også 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s