Venstrekjøring og tea time

Jeg har sneket meg unna venstrekjøring et helt år her i England ettersom vi har klart oss fint med sykler i stedet for bil.

Venstrekjøring og tea time Men nå som studenttilværelsen er over (og for å komme oss hjem i sommer) valgte vi å kjøpe en billig kjerre som akkurat rommer to voksne, tre barn og en hund. En kjerre som vi kan kjøre til den er klar for skraphaugen. Og som har rattet på feil side.

Neste uke skal jeg på et jobbmøte i nabobyen Ely (en halvtimes kjøretur unna), og da må jeg ta bilen. Hjelp! Ergo måtte jeg øvelseskjøre litt denne helgen, for jeg blir litt panisk bare ved tanken på å kjøre på venstre side. Særlig bykjøring!

Så med livet som innsats satte mannen seg inn på passasjersiden og overlot rattet til meg, og så tok vi en kjøretur til Ely. Hele veien frem. Og tilbake. Og vi overlevde!

I Ely gikk vi en tur langs elven og fant et kjempekoselig Tea Room med en tre-etasjes antikvitetsbutikk rett ved siden av. Vi spiste scones med krem og syltetøy, drakk te og kjente septembersolen varme. Stor bonus at vi kom oss ut derfra uten at guttene hadde knust en eneste tekopp!!

Venstrekjøring og tea timeI dag har vi hatt en liten utflukt og spist lunsj med et veldig koselig norsk par vi tilfeldigvis traff i en park her på forsommeren.

Fint å være norsk i England! Selv om rattet er på feil side.

God ukestart til deg!

Venstrekjøring og tea time

2 tanker om “Venstrekjøring og tea time

  1. Kirsti

    Engelsk tea med scones og krem og syltetøy! Åh, jeg ble bittelitt misunnelig! Men misunner deg ikke venstrekjøringa 🙂 God tur på egenhånd!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s