Rapport fra en mormor

«Vi er i Cambridge og passer tre guttebarn og en bikkje mens foreldrene er i bryllup i Oslo».

Sånn startet statusoppdateringen fra mamma på facebook fredag kveld. Fortsettelsen lød:

«Ganske kaputt etter en lang dag med å bringe og hente fireåringen på skolen, springe etter (virkelig!) toåringene med en tvillingvogn i reserve/nødberedskap; dem på sparkesykkel (de får opp en formidabel fart!), springe rundt i diverse parker med alle tre etter skoletid for eldstemann, den eldste på sykkel og den gærne bikkja som nettopp har flyttet hit og skal lukte på alt som er nytt (og det er alt!) – som drar i båndet i alle retninger, treklatring – og stuping, diverse klesskift etter små uhell, handle mat, lage middag, diverse ettermiddagsaktivitet, bading, lesing, synging, sette på klesvask, rydde etter middag, rydde leker… Det er en grunn til at det er yngre folk som er/bør være småbarnsforeldre. Nå styrker vi oss på spinatsuppe og Netflix før ny innsats i morgen. Men det ER moro og til stor glede! Det skal sies!»

Spot on beskrivelse av min hverdag! Når jeg dumper ned i stolen klokken ni om kvelden etter siste tur med hunden tenker jeg innbitt: DET…ER…VERDT DET. Men fy søren, så slitsomt!!

Så tusen takk til mine snille foreldre som frivillig reiste hele veien hit og tok på seg ansvaret for dette galehuset i tre dager så vi kunne få reise på tur i helgen!

Har du snille besteforeldre i barnas liv? Husk å si TAKK!

God mandag til deg!

Rapport fra en mormor

4 tanker om “Rapport fra en mormor

  1. Anna GL

    Det er fantastisk å ha snille besteforeldre! Her har vi spesielt en besteforelder som ville ha ofret alt mulig for barnebarna. Helt fantastisk å ha slike rundt seg. Gleder meg til guttene mine er såpass store at vi bare kan reise fra de. 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s