Er det deg?

Er det virkelig deg jeg ser syklende foran meg på sykkelen du fikk til fireårsdagen din i sommer?

Er det deg jeg nettopp vinket ha det til første dag i barnehagen? Du som nettopp fylte ett år?

Er det du som har begynt på skolen? Som kommer hjem med lesebøker og tegninger og lapper fra lærerne dine i sekken, forteller meg om venner med navn jeg ikke kjenner, om leker jeg ikke kan reglene på og om ting du har gjort som jeg ikke visste du kunne?

Er det deg jeg nettopp hørte si ditt første ord, som nå forteller meg lange historier på engelsk og norsk om hverandre?

Det var jo nettopp!

Det er den samme sekken.

Ellers er alt helt forandret.

Er det deg?

5 tanker om “Er det deg?

  1. mammaglitter

    så fort tiden går.. man rekker liksom ikke henge med:) Så gøy det må være med tospråklige barn, de får virkelig en kjempefordel!! Jeg har sett meg nødt til å starte en ny blogg, så heretter går jeg under mammaglitter og ikke trompetmor lenger. Da husker du meg kanskje?;) jeg er innom og leser innimellom:)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s