Kortslutning

«Mamma, du missed Harvest songen vår på Autumn festival day!! Alle de andre mammaene var der!»

Ehm… Helt åpenbart noe jeg hadde gått glipp av her, men jeg var fortsatt ikke sikker på hva.

Jeg droppet å spørre hvor alle pappaene var, for det kan jo ikke min fireåring svare på, og ba i stedet om unnskyldning for at jeg hadde glemt at klassen hans hadde sangfremføring og lovet på tro og ære å komme neste gang.

Sannheten er at jeg ikke hadde fått med meg at de hadde sangfremføring i det hele tatt! Det skjønte jeg da jeg leste lappen fra skolen på nytt.

Sannheten er også at jeg har tilbrakt den siste uken med hodet oppi pappesker og vaskebøtter og flyttet ut av en leilighet og inn i en ny, båret og ryddet og skrudd sammen møbler og vært på jobb og hentet på skole og i barnehage og det vanlige…

Men det er jo helt uvesentlig for en fireåring som har øvd på Harvest Song siden han startet på skolen for fire uker siden!

«Mamma, vi må kjøpe tickets til Spooky Disco! Alle billettene runs out hvis vi ikke gjør det nå!»

En ny liten påminner fra min oppvakte fireåring.

Ahh… den lappen… det stemmer, jeg så noe om et Spooky Disco og billetter og anmodning fra foreldrene om å krysse av for hva vi kunne bidra med av forberedelser, kakebaking eller rydding, og det var vel da jeg kom til det siste punktet at lappen ble litt «glemt».

Men jeg har pliktoppfyllende meldt guttene på Spooky Disco… og sagt ja til å bake en kake.

Og helgen skal brukes til litt hyggeligere ting enn å pakke og rydde. Være ute og nyte høstværet, for eksempel! Så er hodet kanskje litt på plass igjen neste uke.

God helg til deg!

_MG_8645.JPG

4 tanker om “Kortslutning

 1. underveis

  Vuups – allrede er du der! Velkommen til livet med «mellomstore barn». Lapper, lister, arrangementer, komiteer, verv, kaker, lodd, påmelding, dugnad, sidelinja, tribunen, kostymegruppa, ei kake til, treningstøyet, det andre treningstøyet, instrumentene, FAU, klassekontakt, treneransvar, diskoen, dugnad, flere lodd, avslutningx3xx…. (+ leksene, prøvene, skoleturene).
  Og for å si det tydelig: Jeg klager ikke. Nekter å klage. Men det er mye å henge med på.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Jepp, dette kom litt brått på merker jeg! Hadde liksom sett for meg et par år til med barnehagebarn som vi ville hatt hjemme i Norge. Vi drøyer litt med all verdens fritidsaktiviteter tror jeg… lekeplassen får duge en stund til! 😉 Men jeg skal heller ikke klage. Vi er heldige som har liv og røre og barn å følge opp! God helg til deg!

   Svar
 2. Kirsti

  Å, det er mye å huske på! Lett svette når ein ser at fristen var igår, at klokka er over det tidspunktet når ein skulle vore der, at ein ikkje har fødselsdagspresangen klar! Trøysta er at det kjem nye sjanser, at det ikkje er råd å rekke alt, at ungar klarer seg fint om foreldra ikkje alltid rekk alt når ein er der av og til (men akk, det stakk i mammahjertet at eg ikkje fekk med meg vandrekonserten til musikklinja igår. Pappan var i Oslo, eg måtte på eit foreldremøte for storebror, og sekstenåringen hadde ingen som høyrte mest på han… Men eg fekk stort referat etterpå!)

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja, jeg kjenner stressnivået stiger bare jeg tenker på den dagen vi har tre skolebarn med fritidsaktiviteter og alt som hører til! Skjønner godt at du syntes det var leit å ikke få med deg den konserten. Men som du sier, det er ikke råd å rekke alt! Og det går nok bra så lenge man får med seg det meste ;-)Fin søndag til deg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s