Unger som kan gå selv!

Det er lenge siden vi har vært på ordentlig skogstur! Det kom som en liten overraskelse å se hvor store guttene har blitt, hvor langt de kan gå selv og hvor mye morsomt de finner på når de får lov å «vase rundt» mellom trestubber og busker! 

Unger som kan gå selvDet er ganske mye lettere å ha med seg en fireåring og to to-og-et-halvtåringer enn det var å ha dem med ut for et år siden, da vi var avhengig av vogn eller bæremeis bare for en tur på butikken!

OK, vi kommer oss fortsatt ikke så langt av gårde før vi har sammenbrudd av typen «Neiii vil bæres!» og sokker som sitter skeivt oppi gummistøvelen og «jeg er suuuuuulten!» og «KLARE SELV!» og om-å-gjøre-å-gå-uti-alle-store-sølepytter-og-bli-klissvåt.

Men de lar seg ganske lett distrahere av «hvor er løven» og «hysj, jeg tror jeg hørte en dinosaur» og «skal vi lete etter frosker» – denne gangen nok til at vi kom oss fremover på stien, fikk spist nisten vår og kom oss tilbake uten altfor stor dramatikk. Da var jeg fornøyd!

Nå som bladene er blitt gule og det er et skarpere drag i luften og når solen skinner sånn som den har gjort de siste par dagene er det etter min mening den perfekte tiden å komme seg ut i skogen! Pakke med seg varme klær, få litt farge i kinnene og frisk luft uten å fryse ordentlig.

Nå har vi også fått bil, så det er litt lettere å oppsøke områdene rundt Cambridge, som egentlig har kjempefine turmuligheter.

Håper du har hatt en fin helg!

Unger som kan gå selv

4 tanker om “Unger som kan gå selv!

  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Sykkel er vel fint? Så får du «luftet dem» litt, hehe. Jeg setter meg ofte på sykkelen i stedet for å gå med hunden, så får hun løpt og jeg hvilt meg 😉

   Svar
 1. Kirsti

  Det så herlig ut! Jeg har vært ute i Trondheimsmarka både igår og idag, uten både mann(han har vært på jakt, det er vel gyldig fravær) og barn(de har ikke hatt gyldig fravær, men det er måte på med trusler for å få dem ut, skal jo ha det hyggelig også) Igår var det skikkelig frost, iskrystaller over alt, vakkert!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Jeg synes det er deilig å være ute på egen hånd også, de få gangene det skjer. Jeg kommer meg jo ut hver kveld med hunden, men en skogstur alene hadde faktisk vært helt topp! Frost er vakkert. Her i Cambridge er det definitivt blitt høst, men frost og snø må vi nok vente lenge på… 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s