Barnesikring

De siste ukene har vi hatt taklekkasje, kortslutning av lysspotter, trøbbel med vanntrykk/ varmtvann og en vaskemaskin som tok kvelden og sendte en takk for seg-hilsen med vann utover lekerommet.

Takk og lov for at vi leier og bare kan sende regningen videre!

Nå har vi hatt elektriker her.

Og i følge ham var det bare flaks at det ikke hadde begynt å brenne i taket på lekerommet! Det minte meg på hvor viktig det er å sjekke brannvarslerne jevnlig (og bruke autoriserte folk om man skal pusse opp)!

Vi har hatt rørlegger her, sånn at barna (og vi!) forhåpentlig snart kan slippe å dusje i vekselvis varmt og iskaldt vann.

Og vi har fått ny vaskemaskin. Fra en produsent som virkelig setter barnesikring i høysetet:

BarnesikringJa da, jeg skal sjekke at det ikke ligger en fireåring/hund/to-og-et-halvtåring eller noe annet levende inni maskinen før jeg setter den i gang.

Lover.

Husker du å sjekke vaskemaskinen for barn/kjæledyr/annet før hver vask? Og litt viktigere: Har du sjekket boligens brannvarslere i disse stearinlys-tider?

Hunder ikke adgang i vaskemaskinen. Kontroll foretas før hver vask. Barnesikring

2 tanker om “Barnesikring

 1. Kirsti

  Hehe! Nei, glemmer stadig å sjekke om gutta på 1.90 har krøpet inn i maskina! Ikke har vi heller kjæledyr, så det går bra om jeg glemmer meg En og annen hybelkanin har nok lurt seg med, men… Fikk nye røykvarslere igår, som skal varsle via vibrasjon i senga(pga hørselstap), itllegg til lyd, så nå kjenner jeg meg trygg! Men viktig å sjekke!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hihi, måtte le da jeg leste lappen på vaskemaskinen. Fint at de tar sikkerheten på alvor 😉 Men brannvarslere fikk jeg en påminner om! Skummelt å tenke på at det lett kunne ha begynt å brenne i lekerommet…!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s