Jeg så nissen!

Mine unger er nå overbevist om at nissen befinner seg tredve minutters kjøretur fra Cambridge. Der, dypt inni skogen, lager han leker til barna på verkstedet sitt, og alvene og nissemor hjelper til. Glem alt du har hørt om Nordpolen!Jeg har sett julenissenHvis du er veldig heldig, som vi var i dag, kan du få kjøre et miniatyr-damplokomotiv gjennom skogen og treffe ham! Der deler han ut en pakke til hver av barna (de som har vært snille!) og snakker litt med alle, én etter én.

Etter togturen kan man kjøpe pepperkaker, varm sjokolade med marshmallows og krem, glühwein og varm mat.

Og ikke bli lurt av det grønne gresset! Det er kaldt hos nissen i England også, selv om det ikke ser helt sånn ut…Jeg har sett julenissenJeg har sett julenissenNå har vi spist risengrynsgrøt, poppet popcorn og sett Frozen, og tre slitne gutter har lagt seg i sengene sine.

Jeg føler at julen har begynt!

Hvis du er nysgjerrig på hvor nissen bor nå for tiden så kan du titte innom her: Audley End Miniature Railway.

Fin lørdag til deg!Jeg har sett julenissen

2 tanker om “Jeg så nissen!

 1. Irene

  Det så koselig ut! 🙂
  Her har jeg og mine tre «barn» (13, 17 og 20) også akkurat sett Frozen. Koselig når de borteboende kommer hjem på juleferie 🙂

  Ønsker dere ei god jul!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Så gøy at Disney-filmene holder stand også for de store barna 🙂 Kan tenke meg det er ekstra koselig å ha familien samlet når du har noen som har flyttet hjemmefra!

   God jul til deg og dine!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s