Vinter-piknik

Her om dagen foreslo storebror at vi skulle ha en piknik, for han syntes det var så lenge siden! Og han har jo helt rett – hvem har sagt at man ikke kan ha piknik om vinteren også?Vinter-piknikDen siste uken har det vært fantastisk fint vær her i Cambridge. Kaldt og klart. Dette stedet er bare så vakkert på sånne dager!Vinter-piknikGrønt og frodig er det her året rundt, og det er ikke så ofte det faller snø. Men det kan være bitende kaldt, særlig med vind i kombinasjon med høy fuktighet! De siste dagene har det vært minusgrader om nettene og frost og is på bakken her.Vinter-piknikVi pakket oss inn i varme klær, tok med oss mat og drikke og syklet et stykke langs elven. Der fant vi en lekeplass og et skogholt som guttene kunne utforske litt i, og et fint sted å sette oss ned og spise nisten.Vinter-piknikVinter-piknikMmmmm… norsk sjokolade smaker selvsagt mye bedre i England enn hjemme i Norge!

I dag er det den aller siste dagen av 2014. Vi skulle bli her i England i ett år, og nå har det plutselig nesten blitt halvannet. Hvem vet hva neste år bringer?

Vi skal på middagsbesøk hos noen venner i ettermiddag, og nyttårskvelden tilbringes nok i fred og ro på sofaen hjemme i stua. Mest sannsynlig har vi sovnet innen rakettene fyrer løs ved midnatt!

Takk for at du har fulgt oss i 2014!

Håper du får en strålende fin nyttårsfeiring, så sees vi igjen i det nye året!Vinter-piknik

6 tanker om “Vinter-piknik

 1. Irene

  Det så veldig koselig ut! Ønsker deg og familien et godt nytt år!

  Her har alle «barna» reist bort i nyttårshelga, så det er bare oss gæmlisene igjen. Det satt litt langt inne for 13-åringen å reise hjemmefra på selveste nyttårsaften, men storebror skulle være leder på leir, så han fikk overtalt henne til å bli med. Tredjemann har reist på venninebesøk, så hun har det nok helt topp også. Vi hjemmeværende skal kose oss med god mat i ro og fred. Gleder meg! 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Jeg synes det høres ganske så deilig ut med tid til turer ut heeeeelt for seg selv, jeg… Eller å få spist et måltid i ro og fred. Alt til sin tid! 🙂 Godt nytt år til deg også!

   Svar
 2. Kirsti

  Piknik var en god ide! Sjøl om det må blir litt på annan måte her, iallfall akkutat no, med snø. Men bål og pølser og marsmallows kan det bli bra 🙂 og kakao på termos! (da gjenstår det bare å få tenåringene ut…)

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja, vi pleier jo å være ute i snøen (med ski eller uten) i Norge, så det er jo ingen grunn til å ikke gjøre det her! Selv om britene helt klart er litt mer innendørs-mennesker når det er kaldt eller vått ute… 😉 Fin kveld til deg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s