London med barn: Scandinavian kitchen

I helgen var vi på tur til London, og denne gangen hadde vi bestemt oss for å teste ut Scandikitchen, som jeg ble tipset om av en venninne for en stund siden.

SkandikitchenScandikitchen ligger sentralt til i London og formidler alt fra tradisjonsretter til gourmet fra hele Skandinavia.

SkandikitchenI kafeen finner du et godt utvalg av lunsjretter, kaker og bakst, og i butikken kan du få kjøpt med deg en rekke typiske produkter som en skandinav som har bosatt seg i utlandet savner. Brunost, for eksempel…!

SkandikitchenSkandikitchenPå nettsiden finnes et enda større utvalg av produkter, i tillegg til tips, inspirasjon og oppskrifter som favner «the Scandinavian lifestyle». Butikken har også catering.

Vi kjøpte kanelbolle og solo og kaffe og følte oss plutselig litt «hjemme», midt i London!

SkandikitchenNordisk er i vinden i England; både på interiørfronten, klesdesign både for barn og voksne og etter hvert også mat. Jeg ser stadig flere butikker bygget rundt et nordisk konsept, til og med her i Cambridge!

Og det må man jo støtte, eller hva?

(Scandinavian kitchen finner du her: 61 Great Titchfield Street, London, W1W 7PP. Nærmeste tube-stasjon: Oxford Circus).

Ønsker deg en fin torsdag!

Skandikitchen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s