Nominert til årets mammablogg!

Jeg satte nesten kaffen i halsen da jeg åpnet en mail fra Mammanett om at jeg er en av de nominerte til årets mammablogg!

JEG, liksom?!

Årets mammabloggJeg anser jo meg selv fortsatt for skapblogger å være og har knapt turt å fortelle familie og venner om hva jeg har holdt på med i sene kveldstimer og andre ledige stunder etter at vi flyttet hit til England!

Nå har jeg definitivt kommet ut av skapet. Uæææææææh!Årets mammabloggMen det er jo litt gøy da… veldig gøy… litt sånn «JEG FØLER FOR Å ROPE HURRA-gøy!» å få lov til å delta i samme kategori som så mange proffe og fine blogge-folk som for eksempel DiaperdivaMammadamen, Livet i Casa DidriksenPå tjukka, Mammalivet og ikke minst Eventyrelin!

Så (rødme) nå må jeg jo oppfordre dere trofaste lesere til å stemme meg frem da!

Det gjør du ved å finne frem mobilen og sende mblogg61  til 2012, og det er åpent for å stemme frem til 15.februar.

Din stemme koster 3 kroner men du kan til gjengjeld bli den heldige vinner av en av premiene under!

Fin dag til deg!

Årets mammablogg

16 tanker om “Nominert til årets mammablogg!

 1. Jannicke

  Så moro! Gratulerer så mye 😊
  Jeg skal selvfølgelig stemme på deg! Vet du om det går an å stemme flere ganger?
  Hurra og god klem*

  Svar
 2. solveig synnøve holmby

  Gratulerer fine deg!!! Jeg har stemt og ønsker deg alt hell og lykke!!! Måtte du vinne!!! Klem 🙂

  Svar
 3. Beathe

  Så kjekt! Jeg begynte å lese bloggen din da jeg oppdaget at jeg venter tvillinger. Har også en 2 åring og hund fra før. Så syns det er ekstra spennende å følge deg 😊 Syns du skriver så fint, mange dagligdagse ting med reflekterte tanker. God helg og lykke til videre 😊

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk Beathe! Det hadde vært interessant å vite hvor mange av mine lesere som er i akkurat den situasjonen (tvillinger + en til og kanskje til og med en hund) – jeg har fått ganske mange kommentarer fra dere siden jeg startet 🙂 Venter du nå? Når har du termin da? Lykke til!!

   Svar
 4. EventyrElin

  Ååå…når du skriver sånn må jeg jo selvsagt stemme på deg..!! 🙂 Bloggen din er knallbra, og nominasjonen er så fortjent! Og tommel opp for bilder av deg på bloggen!! 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk Elin, og i like måte! Bilder er jo… kremt… du vet… ikke min sterke side. Men det er jo alltids hyggelig å se hvem man har med å gjøre, jeg vet jo det…! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s