Det snør, det snør!

Det varte ikke så lenge, men gleden var stor den lille halvtimen storebror kunne gå ut og kjenne snøfnuggene treffe ansiktet! Det snør, det snørDet faller som regel litt snø hvert år i Cambridge, og det er stort sett i februar. Denne gangen smeltet det omtrent i samme øyeblikk som det traff bakken, så lykken ble kortvarig.

Dersom snøen blir liggende, kanskje bare en cm eller to, stopper byen opp. Da stenger skolene fordi personellet ikke kommer seg på jobb. Da sliter togene og det blir kaos på veiene. Da holder de fleste seg innendørs.

Prøv å si det til en liten fireåring fra Norge som har et vaaagt minne av snø som noe helt magisk (og det er det jo for de aller fleste fireåringer)!

Jeg savner det ikke i det daglige, sånn egentlig. Vi nordmenn er jo liksom lovpålagt til å elske snø, men det er ikke til å komme bort ifra at det er en del styr med måking, parkdresser, slaps, glatte veier, og frosne fingertupper!

Men så klart jeg savner skiturer og uteliv i helgene. Og jeg skulle jo gjerne gitt ungene mine gleden av aketurer, snøhuler og svære hoppe-hauger!

Om bare to uker reiser vi hjem på besøk, og da har jeg lovet dem snø i store mengder!

Håper du har hatt en god helg!Det snør, det snør!

6 tanker om “Det snør, det snør!

  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Du er neppe alene om det! Det er mange som synes snø er veldig fint, så lenge man kan sitte god og varm innendørs og se på den gjennom et vindu, hehe 🙂 Fin uke til deg!

   Svar
 1. trompetmor

  Her er det snø i bøtter og spann. Det laver ned og vi kommer oss knapt på veiene eller frem til garasjen snart. Det hørtes veldig forlokkende ut å slippe dresser, frosne fingertupper og snømåking:) Men kan glede dere til å komme hjem en tur da:)

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja, snø er vakkkert når den kan nytes på ski, i akebakken eller i hytteveggen. Ellers klarer jeg meg greit uten. Vanskelig å få i pose og sekk! 😉 Vi gleder oss veldig til å reise hjem en tur! Fin uke ønskes deg!

   Svar
 2. Irene

  Vi har endelig fått snø, og det ser ut som om den ikke skal regne bort med en gang. Jeg elsker snø, og min favorittvinter er de årene hvor snøen legger seg i midten av november og bruker siste halvdel av mars til å smelte bort. Det er ikke så mange åra siden vi hadde tre fantastiske vintre på rad. Jeg tror aldri jeg kunne ha bodd noe annet sted enn i Norge, det måtte i tilfelle være Canada… 🙂

  Snømåking er gratis trim, og det blir jo så mye lysere og triveligere med snø rundt oss enn den døde, gulbrune vegetasjonen som er på denne tida av året 😉

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Du har den rette innstillingen til å bo i Norge (eller Canada) hører jeg!! 🙂 Jeg er veldig glad i snø jeg også, men ikke når jeg har det travelt til/fra jobb eller når det er aaaaltfor kaldt 😉 Og du har helt rett; snømåking er kjempetrening! Fin dag til deg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s