Engelsk countryside

Vi fortsetter vårt lille «utforske områdene rundt Cambridge»-prosjekt. Denne gangen dro vi til et vernet naturområde som heter Wicken Fen, en tjue minutters kjøretur unna.Engelsk countrysideEngland er sååå mye mer enn pølser, fotball, puber og grå mursteinsbygninger!

Jeg skulle ønske vi hadde tid og råd til å reise mye, mye mer rundt i landet nå mens vi bor her! Men det gjelder å få med seg det man kan.

Uansett så er lavterskeltilbud oftest det beste når vi skal på tur med guttene, det er min erfaring. Korte dagsturer uten for mye styr. Steder de kan løpe rundt og utforske på egen hånd, enkel niste og ikke så mye planer.

Engelsk countrysideEttermiddagen i dag har gått med til å ta kasser med leker, klær og ting vi ikke bruker til en charity shop. Våren er loppemarkeds-tid! Og så må jeg forberede tre små Zorro-antrekk til barnebursdag i morgen…!

Fin lørdags kveld til deg!

Engelsk countryside

3 tanker om “Engelsk countryside

 1. Irene

  Her har vi våkna til et lett snøfall. Ikke uventa, så flommer sosiale medier over av mishagsytringer. Jeg gjør jo mitt for å provosere enda mer: ønsker meg en halvmeter med snø sånn at vi kan få litt skikkelig vår med snøsmelting i sola og sildring i takrennene i år også 😉 Poenget mitt er at været får man ikke gjort noe med, og da har det så liten hensikt å la det gå ut over humøret. Dessuten, så vil jo den snøen som kommer nå forsvinne med en gang igjen. 🙂

  Vi dro ofte på dagsturer da ungene var små, gjerne med boller og kakao i sekken. Som du sier: det er mindre styrete og krever mindre planlegging. Som regel oppdagen man også at nærmiljøet har mange perler som r verdt å utforske. 🙂

  Ha en fin søndag! 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Haha, ja klage på været er vi gode på i Norge. Man kan jo bli lei av snø og slaps, men det forsvinner jo til slutt, så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det? Uansett bedre å være ute enn inne hele dagen er min mening 🙂 Fortsatt fin uke til deg!

   Svar
   1. Irene

    Takk! Jeg fikk forresten ønsket mitt oppfylt, og vel så det! 😉 Ryktene om snøkaos på Østlandet har kanskje nådd helt til England? Men nå får jeg altså en sånn vår som jeg ønsker meg: snø som smelter i sola! *smilerfraøretiløre*

    Ha ei fin helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s