Påskestemning!

Før vi flyttet til England var påskestemning som regel synonymt med snø, skiturer, appelsiner og kvikklunsj. Krim på TV, solbrent ansikt, påskeskirenn og familietid.

I år er det litt andre ting som skaper den gode påskefølelsen.

Blomstene jeg fikk av min snille mamma og tante da de var på besøk forrige helg har sprunget ut og jeg blir glad hver gang jeg ser på dem. Påskestemning!PåskestemningJeg og mannen min synker ned stort sett hver kveld i sofaen med et glass vin, litt godis og House of Cards på Netflix. Ikke klassisk påskekrim, men vi er hektet. Og det er definitivt påskestemning!

Storebror har vært på Holiday club i kirken tre dager denne uken. Den ble avsluttet med en stor grillfest for alle familiene der vi kunne se bilder og filmsnutter av hva de har holdt på med. Guttene løp rundt med vennene sine og vi var omringet av folk vi har blitt godt kjent med og glad i på den tiden vi har vært her. Påskestemning!

Storebror er overbevist om at påskeharen er ute om dagen og legger små sjokolade-egg der det er gule blomster. Han har fått det bekreftet på et par turer ut og kommet inn igjen med sjokolade rundt hele munnen. Påskestemning!

PåskestemningJeg satt i solen i hagen på torsdag og leste i boken min med en kopp kaffe. Med et tykt ullskjerf rundt halsen var det varmt og deilig! Guttene lekte i sandkassen og lette etter insekter. Påskestemning!

I går klippet jeg av noen grener fra hagen med noen grønne skudd på, satte dem i en vase og hang på eggene jeg lagde sammen med guttene i fjor. Gode minner. Og påskestemning!

Håper du nyter fine dager med dine der du er i påsken! Som regel er det vel dem man er sammen med og det man gjør som skaper stremningen. Påskeskirenn eller ikke!

God påske!Påskestemning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s