London-tips

Jeg hadde besøk av en god venninne i helgen, og super-heldige meg ble spandert på en hotell-overnatting i London fra lørdag til søndag – for en luksus!!

Min helg kan med andre ord oppsummeres omtrent sånn:

London-tipsNordmenn elsker London. Og når nordmenn er i London så er de ofte å finne i Oxford street (det fanger mine lange ører raskt opp)!

Kanskje ikke min favoritt-del av byen sånn atmosfære-messig, men når målet for turen er shopping (som det gjerne er) så finner man jo det meste der!

For noen måneder siden ramlet jeg over den ganske nyåpnede restauranten Ethos i en sidegate fra Oxford street. Vi hadde med ungene og hadde ikke mulighet til å gå inn, men jeg noterte meg navnet for jeg synes den så så bra ut!

Jeg hadde glemt den litt, men akkurat da vi begynte å tenke på å finne oss et lunsjsted på lørdag så sto vi plutselig rett utenfor!

Ethos er kåret til en av de 15 beste cheap-eat stedene i London i 2015:

«This self-service vegetarian buffet covers the globe yet gets everything spot-on, right down to the last lentil…Keenly priced, vegetarian, great West End location – Ethos has it all.» – TIMEOUTLondon-tips

London-tipsSå hvis du skal til London snart og vet at du kommer til å befinne deg i travle Oxford street, så anbefaler jeg å planlegge en liten lunsjpause på Ethos! God, fargerik (og sunn) mat, laid-back interiør og bra service!

Ethos finner du her: 48 Eastcastle street (nærmeste tube-stasjon Oxford circus).

Hvis du går Oxford street opp til Marble Arch og svinger videre opp Edgeware Road finner du en lang gate med spennende spisesteder – for det meste fra Midt-Østen. Den sørligste delen av gaten (lengst ned mot Marble Arch) går under kallenavnene «Little Cairo», «Little Beirut» og «Little Cyprus».

Etter en lang dag med trasking fant vi en marokkansk restaurant med kjempegod mat og atmosfære til en bra pris!

Sidi Maarouf finner du her: 56-58 Edgeware Road.

Og så må jeg til slutt nevne mitt favoritt-spisested da jeg studerte i London, som jeg ikke synes har tapt seg siden da: Busaba thai restaurant i Soho. Ligger en kort gangavstand fra både Oxford Circus og Bond Street station.

Busaba Eathai Soho finner du her: 106-110 Wardour Street.

Fin mandag til deg!

London-tips

1 tanke om “London-tips

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s