Bruktmarked i helgen?

Våren er loppemarkedstid! Det er uteboder og markeder over alt, og jeg får alltid lyst til å titte innom vintage- og bruktbutikker.

Her om dagen syklet jeg ned Mills Road her i Cambridge, som er full av bruktbutikker for både møbler og klær. Plutselig fant jeg meg selv i en femtitalls-sommerkjole som jeg egentlig likte, den var dessverre bare litt for slitt i sømmene…

Jeg er særlig stor fan av gjenbruk på møbler, mens når det gjelder klær er jeg kanskje litt mer reservert. Men det gjelder å være tålmodig og ha tid til å lete, så kan man finne noen skikkelig godbiter av både det ene og det andre!

Bruktbutikker er uansett gøy – om det så bare er for å se!

Kanskje noe å bruke helgen til? God fredag til deg!

Bruktbutikk i helgen?

6 tanker om “Bruktmarked i helgen?

 1. På tjukka

  Den kjolen var virkelig nydelig! Elsker brukt, og var god på loppemarkeder før. Men det tar tid å finne skatter, og jeg er redd at etter at jeg var ferdig med å studere og begynte å jobbe, gikk jeg over til å bo i en ikea-katalog 😉 Alt på samme sted, så praktisk da gitt! Men imorgen har jeg endelig satt av tid til et loppemarked igjen – gleder meg!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Kjenner til den Ikea-følelsen ja… 😉 Største utfordringen med å finne møbler og andre skatter brukt er jo at det tar tid… og TID er vel ikke akkurat det man har mest av som småbarnsmamma?! Fin kveld til deg! 🙂

   Svar
 2. Line

  Områdets største loppemarked går av stabelen her i morgen, jeg fant noen billige kupp i fjor og håper på det samme i år!

  Svar
 3. trompetmor

  åhh loppemarkeder er så skjønt!!! jeg elsker å kikke etter gamle skatter! Den kjolen var bare helt nydelig:) Lenge siden jeg har vært her inne jeg nå, dagene går så fort, men nå leste jeg meg opp på alle innleggene siden sist. Jeg fikk faktisk utforskertrang og reiselyst da jeg leste om dine anbefalinger på spisesteder i London. Jeg har vært der èn gang, 16 år gammel, på språkreise, men kjenner faktisk at jeg har litt lyst til å prøve igjen.. bare litt eldre og på utkikk etter andre ting. og du, den samvittigheten du nevner i innlegget under her, ja den er til stadighet å pirker i meg, men som du sier, den skal man jammen la ligge!!! Ha en flott helg og lykke til på loppis:)

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   London anbefales! Også om du vil få med deg bra markeder, for eksempel i Notting Hill og Camden. Men det er jo litt begrenset hva man kan trekke med seg hjem på flyet da… 😉 Masse fine loppemarkeder hjemme også – man må bare ha god tid er min erfaring! Fin kveld til deg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s