Dagen derpå… og derpå

Går det an å ha barnebursdag-hangover?

I så fall har jeg hatt det. Big time! Men det var nok hangover etter litt mer enn bare barnebursdag.

De siste ukene har det rett og slett vært litt mye på alle fronter, med vannkopper på eldstemann, et jobb-prosjekt som skulle bli ferdig, diverse besøk, mannen min sin graduation forrige helg og så et heldagsmøte og rett hjem til dobbel bursdagsfeiring på mandag.

Når jeg er stresset setter det seg i nakke og rygg, og det har det gjort denne gangen også. Nå må jeg passe på å gjøre øvelser og få trent, ellers kommer det til å gå skikkelig skeis! Og det er kanskje like greit at jeg må trene litt, for den langpannen med sjokoladekake har vart hele uken gjennom…!

Og i dag er det fredag og jeg har begge småguttene hjemme med meg, så da er det vel lov å ta seg et bitte lite kakestykke til…?

God fredag til deg!Dagen derpå

 

4 tanker om “Dagen derpå… og derpå

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s