Tvillingøyeblikk 3/2015

Siste uke før sommerferie. Tusen ting på listen.

Jeg smyger meg opp trappen i et ubevoktet øyeblikk mens de to treåringene leker som to små engler nede på lekerommet.

Legger frem ting som skal pakkes. Rydder på plass rent tøy. Får tørket håret og tatt på meg klær.

Fortsatt stille…

Støvsuger soverommene, rer opp sengen og pakker bagene til guttene.

Hurra!! Opptil flere ting strøket av listen allerede! Snart ferie, snart ferie, snart ferie…!

Jeg stopper opp. Hører en klirrende lyd nede fra kjøkkenet. Vent litt… Den lyden der lover ikke godt. Ikke den latteren heller! Og ikke hva-det-nå-er jeg hører som jeg ikke kan identifisere men som jeg aner betyr trøbbel.

Jeg lister meg ned.

Hjelpes!!Tvillingøyeblikk 3/2015Havregryn på gulvet. Havregryn på benken. Havregryn i basilikumen, i håret, på komfyren og ut over hele hunden. Havregryn absolutt alle steder der havregryn absolutt ikke skal være!

Hva gir du meg? Fem minutters stillhet er ALDRI et godt tegn med treåringer! Det burde jeg vite etter å ha hatt tre av dem.

Overser du stillheten så ofte som du kan og håper på det beste?

God tirsdag til deg!Tvillingøyeblikk 3/2015

3 tanker om “Tvillingøyeblikk 3/2015

 1. Irene

  Hahaha, morsomt!

  Her satt vi i stua og ble plutselig oppmerksom på den øredøvende, unormale stillheten i andre etasje hvor vår daværende treåring var. Jeg gikk opp, og på badet sto treåringen og spyttet hår mens hun sa: Vil ikke ha det sånn! Hun pleide å ha det håret ved ørene opp i strikk på toppen. Nå var håret klippet under hårstrikken pluss at panneluggen hadde fått en runde med saksa. Hun var ikke heeelt fornøyd med resultatet! Heldigvis vokser hår ut igjen… 😉

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Oi, hjelpes…! De to minste her har hatt som favoritt-hobby å klippe neglene sine den siste tiden, så det er vel bare et spørsmål om tid før de finner ut hva annet de kan bruke den saksen til…! Du må ha hatt litt problemer med å holde deg alvorlig… og samtidig vært kjempefrustrert…?! Haha 🙂 Bra historie da 🙂

   Svar
   1. Irene

    Hehe, frustrasjonen min uteble helt. Jeg tar i grunnen sånne ting med stor ro. Men jeg må innrømme at jeg måtte bite meg litt i leppa for å ha et ansiktsuttrykk som passa litt med det betutta fjeset som møtte meg i speilet. Og hun hadde en artig sveis i en periode. Håret på toppen av hodet var vel sånn omtrent en centimeter langt… 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s