Hei sommer!

Snakk om flaks! Akkurat idet vi ankom Sandefjord på besøk hos mine svigerforeldre og hadde rigget oss til på hytta kom sommerværet. Hei sommer!De siste dagene har jeg vært langt unna internett, delvis fordi det er litt kronglete å få logget seg på her men mest fordi jeg bare må.være.ute…hele tiden!!

Det går liksom ikke an å kaste bort et sekund utetid når det er tjue grader og sol for første gang siden vi kom hjem!

Mens resten av Norge har tatt opp igjen hverdagen lunter dagene videre for oss i et par uker til. Skolestart i England er ikke før 3.september.

For guttene består dagene av sjø, balansering på steiner, skjell, studering av brennmaneter, knær med skrubbsår, blåbær og bringebær, bading, solkrem, fisking og varme netter der de sover best uten dyne.

Håper du får godvær der du er også i helgen – det trengs litt solstråler nå før en lang høst og vinter!Hei sommer!

4 tanker om “Hei sommer!

  1. Irene

    Jeg koooser meg med sol og varme. Samtidig er jeg full av kribling fordi bonden er i gang med tresking på andre sida av veien. Snart kommer høsten, og jeg GLEDER meg! ❤ 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s