Brakkesyke

Brakkesyke… eller cabin fever.

Symptomer: Rastløs traving på gulvet, hopping i møbler, klatring på bord, kasting av leker, krangling og manisk roping/hyling kun avbrutt av: Rastløs traving på gulvet, hopping i møbler, klatring på bord, kasting av leker og manisk roping/hyling. Ja, og så noen ville slosskamper og paralysert stirring på tv-boksen (som har kun én kanal: NRK Super).BrakkesykeI min idylliske sommerboble av tjue grader, bading, is-spising og lange kvelder håpet jeg i forrige uke at ferien aldri skulle ta slutt.

Men de siste dagene har det regnet i bøtter og spann, underholdningsmulighetene begynner å bli litt oppbrukt og ferie-lommeboken er slunken.

Den koselige lille sommerhytten ble plutselig omgjort til en klaustrofobisk pappeske, de lange, late ta-det-som-det-kommer-dagene begynte å minne om det absolutte kaos og vi lengtet brått etter jobb, skole/barnehage og hverdagsrutiner.

Vi har enda noen dager igjen før vi skal reise tilbake til England, og storebror begynner ikke på skolen igjen før fredag i neste uke, men vi har så smått begynt å avvikle feriemodusen.

Har du hatt brakkesyke i familien? Er du godt i gang med hverdagen igjen?

God onsdag til deg!Brakkesyke

3 tanker om “Brakkesyke

 1. Kirsti

  KJenner igjen det med brakkesyken på slutten av ferier! Først er det deilig med ingen planer, særlig med godt vær, man har allverdens tid, alle er glade for å ha fri. Så…hverdagen kommer snart, det regner, man har gjort alle de morsomme tingene man hadde tenkt, man skal jo hjem snart…
  Det er bare å holde u! Plutselig syns man det er kjedelig med hverdag også 🙂

  Jeg prøver venne meg på at eldstesønn har flyttet. Det er litt tomt uten han! Og jeg tenker stadig at han bare er borte for noen dager, og sikkert kommer hjem snart. Det er feil…han kommer hjem i slutten av september, men det er helt klart bare ferie… Hm…ny hverdag å venne seg til!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Åh det må være rart og litt vanskelig når de begynner å flytte hjemmefra!! Heldigvis har jeg en stund igjen til det… I morgen reiser vi tilbake igjen og alt i alt har det vært en bra sommer hjemme, selv om alle har gått litt på veggen den siste uken…! 😉 God uke til deg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s