Spleise-bursdag

Rett fra todagers biltur fra Norge til England til første skoledag og så rett til femårs-bursdagsfeiring av eldstemann i helgen. Puh!!Spleise-bursdagHeldigvis hadde jeg alliert meg før sommeren med mammaen til en annen august-bursdagsgutt i klassen til storebror.

Spleise-bursdag har jeg ikke tenkt på før, men det er jo genialt!

En kaffe-date med fordeling av oppgaver, halvparten av innkjøpene og så halvparten av forberedelsene (og opprydningen) på dagen. Heldigvis for meg så hadde jeg i tillegg teamet meg sammen med en dame som elsker å bake, så bursdagskakene til guttene så helt proffe ut!Spleise-bursdag

Mine trekant-sandwicher av loff med ost/skinke og syltetøy så ganske stusselige ut til sammenlikning, men de gikk ned på høykant. Og det er overraskende hvor store mengder gulrot, tomat og agurk en gjeng femåringer kan få i seg når det er skåret opp og lagt på et fat!

Vi var så heldige å få bruke kirken vår sitt lokale gratis, og siden det brukes til lekegrupper og søndagsklubber er det barnebord- og stoler og stor gulvplass der. Vi leide i tillegg inn en «Captain Fantastic» som hadde et lite disco og bursdagsleker i en time.

Jeg kan ellers konstatere at femåringer i Cambridge er som femåringer i Norge: Guttene spytter jentene i ansiktet, jentene er iført tiara og prinsessekjoler, popcorn og saft går ned på høykant, alle synes det er helt topp å sprekke ballonger og det finnes ikke grenser for hvor høyt støynivået kan bli.

Nå er vi tilbake til Cambridge-hverdagen igjen, bortsett fra at tvillingene ikke begynner i barnehagen før neste uke og jeg er alene med alle tre fra mandag til torsdag denne uken.

Ikke så mye tid til å kjede seg (eller skrive blogg-innlegg…) altså!!

Har du vurdert eller hatt spleise-bursdag før?

God ny uke til deg!

Spleise-bursdag

3 tanker om “Spleise-bursdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s