Høst!

Her i Cambridge har sommeren trukket ut i tid og det har vært opp i både atten og tyve plussgrader på dagen de siste ukene. Men nå ser det ut til at høsten sakte, men sikkert kommer hit også!

Jeg synes egentlig det er litt deilig! Jeg tror ikke jeg hadde trivdes på et sted med sommer året rundt – så kjedelig! Det er alltid noe nytt som venter rundt svingen med en ny årstid:

Nye aktiviteter, ny garderobe, nye ting å spise, nye markeringer.

På høsten er får man en ekstra anledning til å finne frem stearinlys og pledd og store tekopper, særlig når dagene blir mørkere og regnet trommer på vinduene!

De neste ukene for oss venter Harvest assembly på skolen til eldstemann, der elevene skal fremføre sin høst-forestilling og det er innsamling av mat til veldedige formål, lysfest i barnehagen og Spooky disco i forbindelse med Halloween.

Og så venter høstferien for oss her i England i slutten av oktober, og da har vi leid en hytte (cottage) i Wales. Masse å glede seg til altså!

Er du glad i høsten? Håper du har hatt en fin høstferie!Høst!

2 tanker om “Høst!

  1. Irene

    Jeg elsker høsten! I dag har jeg gått en lang tur sammen med min eldste datter som er hjemme på høstferie. Det er så nydelig med den kalde, klare lufta som lukter litt vedfyring og litt våt vegetasjon – fantastisk! 🙂 Høsten er min favorittårstid, jeg klarer ikke å finne noe negativt med høsten 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s