Sjelden voksentid

I går hadde jeg verdens beste lunsjpause: En løpetur i frisk høstluft – uten unger – bare mannen min, jeg og hunden! Sjelden voksentidDet er ikke så ofte vi har barnevakt og kommer oss ut, bare vi to.

Ettersom vi bor i et annet land og ikke har vår nærmeste familie her krever det litt ekstra planlegging å dra et sted uten barn. Dessuten blir det fort en dyr fornøyelse når man sitter der og ser «takstameteret» øke for hver time…!

Heldigvis jobber både jeg og mannen min hjemmefra deler av uken, så vi har den luksusen at vi kan spise lunsj sammen og ser hverandre ganske mye på dagtid.

Innimellom setter vi av litt ekstra tid og tar lunsjen ute et sted. De siste ukene har vi droppet hele lunsjen en dag i uken og i stedet tatt oss en løpetur sammen med hunden! Sjelden voksentidUtrolig deilig å komme seg ut i det friske høstværet midt på dag, uten unger og med tid til å prate sammen! Og så er det jo litt ekstra treningsmotivasjon å ha en ved siden av seg!

Får dere satt av litt voksentid innimellom? Hva pleier dere å gjøre? Sjelden voksentid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s