Halloween på forskudd!

Haha, noen ganger er det utrolig festlig å få være mamma til den guttegjengen her!Halloween på forskudd På fredag var det «spooky disco» på skolen til storebror.

Det var dansing, glowsticks, kaker og saft – og en gjeng med fullstendig hyperaktive og overbegeistrede fem, seks- og syvåringer (og en del småsøsken med store øyne).

De to treåringene våre var klart bestemte på at de ville være spøkelser. Halloween på forskuddDermed hadde jeg ikke noe annet valg enn å stikke bort på Tesco og skaffe et billig laken som kunne klippes til og to masker! Kjapt gjort og ganske så bra effekt for en hundrelapp spør du meg!

Femåringen har lagt Spiderman-fasen bak seg og forflyttet seg over i Star Wars sin sfære… og da måtte selvsagt Luke Skywalker stille på spooky disco!

I dag har vi pakket og gjort oss klare til høstferien, som er litt senere her i England enn hjemme i Norge. Vi har leid en «cottage» i Wales og jeg gleder meg skikkelig til noen dager med masse frisk luft og uteliv!!

Har du lagt planer for Halloween? Halloween på forskudd

2 tanker om “Halloween på forskudd!

  1. Jannicke

    Så fantastisk fine gutter ❤ Du er heldig 🙂
    Guttene mine skal bruke samme kostymer som i fjor (hurra!), så vi har bare supplert med noen småting. De skal til nabogutten på fest og gleder seg stort 🙂
    Ha en deilig høstferie!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s